Compare Listings

Villa Valens Residence ima minigolf igrišče

Villa Valens Residence

Vstopite v oazo razkošja in zasebnosti ter obiščite čudovito rezidenco Villa Valens, ki se nahaja v osrčju istrskega polotoka. Zaradi močne kombinacije sodobne arhitekture in klasičnih elementov hrvaške umetnosti s pridihom elegance je Villa Valens Residence zlahka popolna izbira za vaše počitnice.

Villa Valens Residence

Ta edinstvena sodobna vila, Villa Valens Residence, obdana s prostranstvom neokrnjene narave, je idealen kraj za brezskrbne in razkošne počitnice. Poglejmo si Villo Valens Residence nekoliko podrobneje.

Villa Valens Residence – notranjost

Villa Valens Residence na 400 m2 bivalnih površin ponuja namestitev za 8 oseb v štirih razkošnih spalnicah. Vsaka spalnica je opremljena z udobno in prostorno zakonsko posteljo, sodobno televizijo in klimatsko napravo. Poleg tega ima vsaka spalnica dostop do svoje popolnoma opremljene kopalnice s talnim ogrevanjem, ki vsakemu gostu zagotavlja popolno zasebnost. Na voljo sta tudi pralni in sušilni stroj, ki se nahajata v ločenem prostoru vile.

Zračna sodobna kuhinja z marmornimi poudarki je popolnoma opremljena z vsemi kuhinjskimi aparati in pripomočki, prostorna jedilnica z desetimi sedeži pa predstavlja idealen prostor, kjer lahko uživate v svojem najljubšem obroku. Razkošna dnevna soba je popoln prostor za počitek, kjer lahko preživite čas s svojimi najdražjimi. Udobno se namestite na velikem kavču in si oglejte film ali preberite eno od knjig iz zbirke rezidence Villa Valens.

Zabavajte se in igrajte biljard v elegantni kleti, ki je popoln prostor za zabavo in uživanje. Iz bogate ponudbe zasebnega bara izberite eno od vrhunskih vin. Sprostitev v zasebni finski savni ali telesna dejavnost v telovadnici – izbira je vaša. Bogata klet rezidence Villa Valens Residence ponuja nekaj za vsakogar.

Villa Valens Residence – zunanjost

Popolnoma ograjeno dvorišče v velikosti 1800 m2 vili Valens Residence in njenim gostom zagotavlja posebno dozo razkošja in zasebnosti. Zasebni ogrevani bazen v velikosti 50 m2, obdan s šestimi ležalniki, predstavlja idealen prostor za popolno sprostitev in uživanje. Pod senčniki ob bazenu poiščite zaščito pred soncem in se osvežite s svojo najljubšo pijačo.

Če ste gurman, uporabite žar na oglje in svoje sostanovalce presenetite z okusnim obrokom na prostorni terasi. Tisti, ki so navdušeni nad športom, se lahko preizkusijo v mini golfu na zasebnem igrišču znotraj vile. Obsežno dvorišče vile zagotavlja pokrito območje z dvema parkirnima mestoma, kjer lahko varno parkirate svoje avtomobile. Bodite prepričani, da Villa Valens Residence ponuja popolno zasebnost, njeno izjemno dvorišče pa zagotavlja popoln mir in tišino, in to je vse, kar potrebujete za brezskrbne počitnice!

Villa Valens Residence – posebnosti, razno

Villa Valens Residence je prva hrvaška vila zgrajena izključno iz lokalnih materialov v duhu večstoletne tradicije domače, hrvaške, zemlje. V samo vilo Villa Valens Residence so vtkani materiali, iz katerih je bil izdelan najstarejši indoevropski koledar “Orion”, najden na Hrvaškem, v Slavoniji. Glej tekst z naslovom: Muzej Vučedolske kulture.

Villa Valens Residence – okolica, kraj

Villa Valens Residence se nahaja v kraju Radetići, majhni in mirni podeželski vasici v notranjosti Istre, ki jo krasijo vinogradi, polja in neskončno zelenje. Za lažjo geografsko umeščenost dodajamo nekaj (cestnih) kilometrskih razdalj od Villa Valens Residence: Rovinj (28 km), Poreč (22 km), Vrsar (21 km), Žminj (16 km), Pazin (20 km) in Motovun (29 km).

Obiščite okoliške kmečke turizme, uživajte v prednostih istrske kuhinje in lokalnih dobrot ter doživite čarobno Istro. Obiščite dva skrita dragulja – hribovski vasi Grožnjan in Motovun s čudovitim razgledom na celotno Istro. Raziščite lepote narave in obiščite enega najlepših fjordov Jadranskega morja – Limski kanal. Ne spreglejte Rovinja, barvitega in slikovitega istrskega mesta z bogato zgodovino in kulturo, ki vam bo zagotovo vzelo sapo!

Ps. Tekst www.adriaticluxuryvillas.com,  fotografije Koridor 27. 

Sorodni članki

Salajland – božična svetlobna čarovnija

Že več kot dobri dve desetletji praznična čarovnija v času božičnih praznikov osvetljuje družinsko posestvo Salaj v Grabovnici pri Čazmi. Tri generacije družine Salaj si vsako leto zagnano prizadevajo, da bi bila čarovnija luči, ki jo z zaposlenimi ustvarjajo na njihovem velikanskem posestvu, vse bolj spektakularna. Ne le, da hočejo Salajevi ustvariti »Božično čarovnijo svetlobe«, za katero je sedaj uporabljenih že skorajda 5 milijonov raznobarvnih lučk (!), ampak hočejo na »posestvu Salaj Land« ustvariti tudi edinstveno izkušnjo, ki bo združevala in osrečevala ljudi. Svetlobne dekoracije Salajlanda si lahko ogledate prav vsak dan med 1. 12. 2023 in 8. 1. 2024.

Nadaljujte z branjem

Martinovanje v Medžimurju

Začetek novembra je v znaku mladega vina, kar v Medžimurju pomeni le eno – na medžimurski vinski cesti je čas za martinovanje. In ne pozabimo: o kakovosti vin medžimurske vinske ceste pričajo številne Decanterjeve nagrade, ki vsako leto prispejo na naslove lokalnih vinarjev.

Nadaljujte z branjem

Osrednja Hrvaška vabi

Osrednja Hrvaška je destinacija, ki ponuja izjemno raznolikost in privlačnost za turiste vseh profilov. Kombinacija ohranjene narave, bogate kulturne dediščine, termalnega turizma, številnih možnosti za aktivne počitnice, avtohtone ekološke gastronomije in vrhunske enologije je tisto, kar to regijo postavlja na zemljevid počitniških destinacij, ki jih velja raziskati.

Nadaljujte z branjem