Compare Listings

Villa Valens Residence ima minigolf igrišče

Villa Valens Residence

Vstopite v oazo razkošja in zasebnosti ter obiščite čudovito rezidenco Villa Valens, ki se nahaja v osrčju istrskega polotoka. Zaradi močne kombinacije sodobne arhitekture in klasičnih elementov hrvaške umetnosti s pridihom elegance je Villa Valens Residence zlahka popolna izbira za vaše počitnice.

Villa Valens Residence

Ta edinstvena sodobna vila, Villa Valens Residence, obdana s prostranstvom neokrnjene narave, je idealen kraj za brezskrbne in razkošne počitnice. Poglejmo si Villo Valens Residence nekoliko podrobneje.

Villa Valens Residence – notranjost

Villa Valens Residence na 400 m2 bivalnih površin ponuja namestitev za 8 oseb v štirih razkošnih spalnicah. Vsaka spalnica je opremljena z udobno in prostorno zakonsko posteljo, sodobno televizijo in klimatsko napravo. Poleg tega ima vsaka spalnica dostop do svoje popolnoma opremljene kopalnice s talnim ogrevanjem, ki vsakemu gostu zagotavlja popolno zasebnost. Na voljo sta tudi pralni in sušilni stroj, ki se nahajata v ločenem prostoru vile.

Zračna sodobna kuhinja z marmornimi poudarki je popolnoma opremljena z vsemi kuhinjskimi aparati in pripomočki, prostorna jedilnica z desetimi sedeži pa predstavlja idealen prostor, kjer lahko uživate v svojem najljubšem obroku. Razkošna dnevna soba je popoln prostor za počitek, kjer lahko preživite čas s svojimi najdražjimi. Udobno se namestite na velikem kavču in si oglejte film ali preberite eno od knjig iz zbirke rezidence Villa Valens.

Zabavajte se in igrajte biljard v elegantni kleti, ki je popoln prostor za zabavo in uživanje. Iz bogate ponudbe zasebnega bara izberite eno od vrhunskih vin. Sprostitev v zasebni finski savni ali telesna dejavnost v telovadnici – izbira je vaša. Bogata klet rezidence Villa Valens Residence ponuja nekaj za vsakogar.

Villa Valens Residence – zunanjost

Popolnoma ograjeno dvorišče v velikosti 1800 m2 vili Valens Residence in njenim gostom zagotavlja posebno dozo razkošja in zasebnosti. Zasebni ogrevani bazen v velikosti 50 m2, obdan s šestimi ležalniki, predstavlja idealen prostor za popolno sprostitev in uživanje. Pod senčniki ob bazenu poiščite zaščito pred soncem in se osvežite s svojo najljubšo pijačo.

Če ste gurman, uporabite žar na oglje in svoje sostanovalce presenetite z okusnim obrokom na prostorni terasi. Tisti, ki so navdušeni nad športom, se lahko preizkusijo v mini golfu na zasebnem igrišču znotraj vile. Obsežno dvorišče vile zagotavlja pokrito območje z dvema parkirnima mestoma, kjer lahko varno parkirate svoje avtomobile. Bodite prepričani, da Villa Valens Residence ponuja popolno zasebnost, njeno izjemno dvorišče pa zagotavlja popoln mir in tišino, in to je vse, kar potrebujete za brezskrbne počitnice!

Villa Valens Residence – posebnosti, razno

Villa Valens Residence je prva hrvaška vila zgrajena izključno iz lokalnih materialov v duhu večstoletne tradicije domače, hrvaške, zemlje. V samo vilo Villa Valens Residence so vtkani materiali, iz katerih je bil izdelan najstarejši indoevropski koledar “Orion”, najden na Hrvaškem, v Slavoniji. Glej tekst z naslovom: Muzej Vučedolske kulture.

Villa Valens Residence – okolica, kraj

Villa Valens Residence se nahaja v kraju Radetići, majhni in mirni podeželski vasici v notranjosti Istre, ki jo krasijo vinogradi, polja in neskončno zelenje. Za lažjo geografsko umeščenost dodajamo nekaj (cestnih) kilometrskih razdalj od Villa Valens Residence: Rovinj (28 km), Poreč (22 km), Vrsar (21 km), Žminj (16 km), Pazin (20 km) in Motovun (29 km).

Obiščite okoliške kmečke turizme, uživajte v prednostih istrske kuhinje in lokalnih dobrot ter doživite čarobno Istro. Obiščite dva skrita dragulja – hribovski vasi Grožnjan in Motovun s čudovitim razgledom na celotno Istro. Raziščite lepote narave in obiščite enega najlepših fjordov Jadranskega morja – Limski kanal. Ne spreglejte Rovinja, barvitega in slikovitega istrskega mesta z bogato zgodovino in kulturo, ki vam bo zagotovo vzelo sapo!

Ps. Tekst in fotografije www.adriaticluxuryvillas.com.


Sorodni članki

Villa Fresca

Čudovita Villa Fresca je počitniška vila na sami obali, v kateri se boste vsak dan zbudili z enim najlepših pogledov na Jadransko morje. Vendar pa idealna lega vile Fresca na Lipaunski plaži v Bibinju pri Zadru ni edina edinstvena lastnost, posebnost te vile. Vila Fresca ima namreč tudi zelo zanimivo, staro zgodbo – še iz rimskih časov.

Nadaljujte z branjem

Villa Romantica

Romantična počitniška hiša Villa Romantica ima na petdesetih kvadratnih metrih eno spalnico z udobno zakonsko posteljo, eno kopalnico in prostorno dnevno sobo, ki je povezana s popolnoma opremljeno kuhinjo in jedilnico. Na osamljeni in veliki parceli parceli (1.200 kvadratnih metrih) sta prostor našla romantičen, ogrevan bazen (32 kvadratnih metrov) in prostoren jacuzzi (210x210 cm), ki sta ob zunanji letni kuhinji (z žarom), morebiti celo glavna aduta Ville Romantice, prave ljubezenske oaze v južnem delu Istre.

Nadaljujte z branjem

Kuća Biljkinog Oca

"Kuća Biljkinog Oca", po slovensko bi lahko to morebiti prevedli v Hiša Očeta Rastlin, je več stoletij stara počitniška hiša v Baranji, v vasici Lug, v občini Bilje. Biljkin Otac je sicer alter ego, »drugi jaz«, vsestranskega Vedrana Grizbacherja. Biljkin Otac, Vedran, je od otroštva zaljubljen v zelene in cvetoče rastline, sam se najraje opiše z naslednjimi besedami ljubitelj rastlin, kreativec in permakulturni navdušenec. Posledično je zato njegova počitniška hiša dobila ime po njegovem vzdevku Biljkin Otac, poimenovana je »Kuća Biljkinog Oca«.

Nadaljujte z branjem