O nas

O nas:
Za nami je petindvajset let novinarstva, spletnega oglaševanja in promocij raznih storitev in izdelkov. V tem času smo mnogim podjetjem in posameznikom pomagali, da so se predstavili javnosti, zagnali posel ali pospešili prodajo. Z mnogimi izkušnjami, neprestanim izobraževanjem in spremljanjem trendov smo sedaj na točki, kjer lahko suvereno pomagamo, predlagamo in izpeljemo različne promocijske aktivnosti za najrazličnejše branže. Primer, referenca: www.mojacokolada.si, najbolj sladko mesto na spletu.

O spletnem portalu www.pag.si:
Spletno mesto www.pag.si je posvečeno hrvaškemu morju in še posebej jadranskemu otoku Pagu. Na spletni strani združujemo dva svetova: izčrpne novinarske tekste s fotogalerijami in lastnike – ponudnike  apartmajev. »Slovenski portal o Pagu«, www.pag.si, želi s številnimi dobrimi članki in fotogalerijami predstaviti predvsem turistični vidik otoka Paga ter tudi ostalih otokov in celotne jadranske obale. Hkrati pa ob zanimivih vsebinah ponujamo učinkovito povezavo do lepih in zanimivih apartmajev.

Poslanstvo:
Promocija čudovitih hrvaških turističnih mest, krajev in zaselkov v Sloveniji, v prihodnjih letih pa tudi izven njenih meja, in  ponudba odličnih apartmajev.

Vizija:
V nekaj letih želimo postati vodilno spletno mesto, ki bo promoviralo čudoviti otok Pag, hkrati pa bomo morebitnim turistom, ki iščejo apartmaje ali sobe na samem otoku, ponudili zares izvrsten izbor nekaj deset prekrasnih apartmajev. Seveda bomo opozarjali tudi na vse druge turistične znamenitosti najdaljšega hrvaškega otoka, otoka Paga. Važno: seveda se ne bomo ustavili samo na otoku Pagu, “obdelali” bomo tudi vse ostale “priobalne kraje Hrvaške”. Danes ali jutri. Vsekakor pa z vašo pomočjo prej kot pojutrišnjem. 🙂

Sodelovanje:
Dobrih gostov ni nikoli preveč. Se strinjate?

  • Če ste lastnik apartmajev na otoku Pagu ali tudi kje drugje!
  • če si želite njihove boljše zasedenosti,
  • če si želite novih gostov,
  • če si želite podaljšanje sezone
  • če potrebujete učinkovito oglaševanje,

je spletna stran www.pag.si prava poteza za vas.

Dosegli boste nove, zaenkrat predvsem slovenske goste, ki se na hrvaško morje radi vedno znova vračajo. V našo ponudbo apartmajev vključujemo tiste s kakovostnimi storitvami, odličnimi lokacijami ter s prijaznimi lastniki, kar je jamstvo za dobro počutje gostov in njihov ponoven obisk.

Z veseljem vam bomo predstavili naše zamisli, zato ne oklevajte.
Še to: na www.pag.si lahko reklamiramo tudi druge storitve, ne samo oddajanje apartmajev.

Obiščite Pag, otok z dušo.
Obiščite www.pag.si, spletno mesto, ki diši po soli.

Kontakt:
Peter Gavez
peter.gavez(afna)gmail.com
telefon: +386 31 850 218