Compare Listings

Sodelovanje?!

Ste lastnik apartmajev na otoku Pagu? Mogoče kje drugje na hrvaški obali?
Potrebujete nove goste?
Potem je sodelovanje z nami popolnoma pravilna odločitev.
S spletno stranjo www.pag.si zlahka dosežemo nove, predvsem slovenske, goste.

Kontakt:
Peter Gavez
peter.gavez(afna)gmail.com
telefon: +386 31 850 218

Ps. Na www.pag.si lahko reklamiramo tudi druge storitve, ne samo oddajanje apartmajev.

 

+++++++

Dobrih gostov ni nikoli preveč. Se strinjate?

  • Če ste lastnik apartmajev na otoku Pagu ali kjerkoli drugje na hrvaški obali
  • če si želite njihove boljše zasedenosti,
  • če si želite novih gostov,
  • če si želite podaljšanje sezone
  • če potrebujete učinkovito oglaševanje,

je spletna stran www.pag.si prava poteza za vas.

Dosegli boste nove, predvsem slovenske goste, ki se na hrvaško morje radi vedno znova vračajo. V našo ponudbo apartmajev vključujemo tiste s kakovostnimi storitvami, odličnimi lokacijami ter s prijaznimi lastniki, kar je jamstvo za dobro počutje gostov in njihov ponoven obisk.

Z veseljem vam bomo predstavili naše zamisli, zato ne oklevajte.

Kontakt:
Peter Gavez

peter.gavez@gmail.com

+386 (0)31 850 218

 

+++++++++++++

 

O nas:
Za začetek bomo napisali najbolj očitno, spletno mesto www.pag.si je posvečeno jadranskemu otoku Pagu. Hkrati objavljamo tudi članke o drugih hrvaških priobalnih krajih. In seveda imamo zmeraj več turističnih prispevkov, kar pomeni, da naš turistični portal iz dneva rase ter hkrati pridobiva nove bralce. Na spletni strani www.pag.si združujemo predvsem dva svetova: izčrpne novinarske tekste (s fotogalerijami) in (lastnike) ponudnike z apartmaji.

»Slovenski portal o Pagu ter hrvaškem morskem turizmu«, www.pag.si, želi s številnimi dobrimi članki (in fotogalerijami) predstaviti (predvsem) turistični vidik otoka Paga ter hrvaškega morskega turizma nasploh. Hkrati pa ob zanimivih vsebinah ponujamo učinkovito povezavo do lepih in zanimivih apartmajev (http://pag.si/category/apartmaji/).

Zato naj se nam lastniki apartmajev, ki si želijo dodatnih, predvsem slovenskih, gostov, oglasijo na e-pošto: peter.gavez(afna)gmail.com ali telefonsko številko +386 31 850 218. Verjamemo, da se bomo hitro dogovorili o sodelovanju.

Poslanstvo:
Promocija otoka Paga in vseh ostalih čudovitih hrvaških obalnih krajev v Sloveniji, v prihodnjih letih pa bomo delovanje zagotovo razširili tudi izven meja Slovenije. Pozivamo tudi ustvarjalce vsebin (tekstov in fotografij ali videov), da nam pošljejo svoje prispevke o hrvaškem morskem turizmu. Na spletni strani www.pag.si jih bomo, če bodo uredniško ustrezni, objavili z velikim veseljem.

Vizija:
V nekaj letih bomo postali vodilno spletno mesto, ki bo opevalo hrvaško morje, s poudarkom na otoku Pagu, hkrati pa bomo morebitnim turistom, ki iščejo apartmaje (ali drugo nastanitev) kjerkoli na hrvaški obali ponudili zares izvrsten izbor krasnih apartmajev. Seveda bomo opozarjali tudi na vse druge turistične dobrobiti hrvaškega morskega turizma.

Obiščite www.pag.si, obiščite hrvaško morje, prekrasni biser Mediterana.

Kontakt:
Peter Gavez
peter.gavez(afna)gmail.com
telefon: +386 31 850 218

Za konec si poglejte video, ki smo ga ustvarjali junija 2017: http://juvan.net/arhiv/portfolio-post/tourism-pag-island-movie/.