Compare Listings

Pred vami se nahaja turistični zemljevid Hrvaške. S premetavanjem besed nastane »nekoliko slovnično sporen« t.i. Hrvaški turistični zemljevid, na kratko HTZ (enako kot HTZ – Hrvatska turistička zajednica oz. Hrvaška turistična skupnost).

Zemljevid je narejen z željo, da vsakemu morebitnemu turističnemu obiskovalcu Hrvaške popestri izlet, popotovanje ali počitnice. Upamo, da podrobnejši pogled na zemljevid obudi dodatno željo po ogledu številnih turističnih biserov hrvaškega turizma (bela zvezda v rumenem krogu). Mogoče pa se na poti do svojega cilja ustavite še v kakšnem (turistično zanimivem) hrvaškem kraju (rdeče-beli krogi)? Vsekakor si na www.pag.si, spletnem portalu o hrvaškem turizmu, želimo, da zemljevid sčasoma (pridno dodajamo nove vsebine) postane »obvezno čtivo« načrtovanja prav vsake turistične poti na Hrvaško.

Prosimo, na zemljevid opozorite prijatelje, nam pa sporočite zanimivejše, toda še neobjavljene, »turistične točke hrvaškega turizma«. Tako bo zemljevid bogatejši, turistično pohajkovanje po Hrvaški pa bo postalo mnogo bolj atraktivno.