Compare Listings

Fotografija in avantura

Life and Ventures: športno v naravi

Life and Ventures (Andrea in Mario) je izredno pustolovsko-fotografski duo z juga Hrvaške (sedež imata v Pločah). Poletje preživljata v avanturističnih izletih po dolini Neretve in na Makarski rivieri. Svojo ljubezen do narave in športa želita s temi svojimi »aktivnimi turističnimi bonbončki« prenašati tudi na druge ljudi.

Life and Ventures: športno v naravi

Life and Ventures (Andrea in Mario) svoje znanje profesionalnih fotografov in snemalcev koristita predvsem za promocijo (hrvaških) naravnih lepot in aktivnega, športnega življenja. Nenehno sta v gibanju – raziskujeta in objavljata foto zgodbe svojih športnih dogodivščin iz vsega sveta, v zadnjem času večinoma s Hrvaške. Andrea in Mario sta najbolj srečna, ko s svojim zgledom navdihneta druge, da se odpravijo v »življenja polno outdoor pustolovščino«.

Andrea in Mario ponavadi preostale letne čase večinoma pridno fotografirata in snemata avanturistične poroke tako na Hrvaškem kot v Evropi. Takrat duo rahlo spremeni ime in se preimenuje v »Love and Ventures«.

Če želite o Andrei in Mariu zvedeti več, kliknite na spletno stran www.lifeandventures.com ali www.loveandventures.com. Najdete ju tudi na instagramu: www.instagram.com/thelifeandventures/ ali facebooku: www.facebook.com/lifeandventures1/.

Še prej pa vabljeni k ogledu velike mešane fotogalerije, ki dobesedno začara:

Sorodni članki

Croatia Rally; reli elita na Hrvaškem

Croatia Rally je četrta dirka svetovnega prvenstva v reliju (WRC) 2023. Najboljše reli posadke na svetu se bodo na Hrvaškem pomerile na 20 hitrostnih preizkušnjah. Hrvaški reli, WRC Croatia Rally, bo potekal od 20. do 23. aprila 2023 v petih hrvaških županijah - Varaždinski, Krapinsko-zagorski, Zagrebški, Karlovački, Primorsko-goranski in mestu Zagreb.

Nadaljujte z branjem

Festival svetlobe Zagreb

Od 15. do 19. marca 2023 (v večernih urah seveda) bo v glavnem mestu Hrvaške že petič potekal zagrebški Festival svetlobe. V organizaciji Turistične skupnosti mesta Zagreb in partnerjev ter ob podpori mesta Zagreb se bodo ponovno združile domišljija, umetnost in svetlobne tehnologije, ki bodo s pozitivno energijo in dobrimi čustvi naznanile pomlad. Vsi obiskovalci (vse je brezplačno!) bodo v petih dneh lahko obiskali skupno 33 atrakcij na 28 lokacijah četrti Gornji grad in Donji grad, ki bodo ponovno pozdravile nov začetek in novo upanje – pomlad!

Nadaljujte z branjem

Zakaj obiskati Advent v Zagrebu?

Zagreb je super. Advent v Zagrebu je »super truper«. To so ugotovili tudi številni veselo-decembrski obiskovalci, ki so Zagreb v zadnjih letih trikrat zaporedoma razglasili za »najboljšo adventno mesto Evrope«. In to ni kar tako, to je zelo prestižna svetovna nagrada. To je priznanje, ki pritegne nove in nove obiskovalce iz celega sveta. In ti, skupaj z nami, v Zagrebu uživajo »na polno«.

Nadaljujte z branjem