Compare Listings

Fotografija in avantura

Life and Ventures: športno v naravi

Life and Ventures (Andrea in Mario) je izredno pustolovsko-fotografski duo z juga Hrvaške (sedež imata v Pločah). Poletje preživljata v avanturističnih izletih po dolini Neretve in na Makarski rivieri. Svojo ljubezen do narave in športa želita s temi svojimi »aktivnimi turističnimi bonbončki« prenašati tudi na druge ljudi.

Life and Ventures: športno v naravi

Life and Ventures (Andrea in Mario) svoje znanje profesionalnih fotografov in snemalcev koristita predvsem za promocijo (hrvaških) naravnih lepot in aktivnega, športnega življenja. Nenehno sta v gibanju – raziskujeta in objavljata foto zgodbe svojih športnih dogodivščin iz vsega sveta, v zadnjem času večinoma s Hrvaške. Andrea in Mario sta najbolj srečna, ko s svojim zgledom navdihneta druge, da se odpravijo v »življenja polno outdoor pustolovščino«.

Andrea in Mario ponavadi preostale letne čase večinoma pridno fotografirata in snemata avanturistične poroke tako na Hrvaškem kot v Evropi. Takrat duo rahlo spremeni ime in se preimenuje v »Love and Ventures«.

Če želite o Andrei in Mariu zvedeti več, kliknite na spletno stran www.lifeandventures.com ali www.loveandventures.com. Najdete ju tudi na instagramu: www.instagram.com/thelifeandventures/ ali facebooku: www.facebook.com/lifeandventures1/.

Še prej pa vabljeni k ogledu velike mešane fotogalerije, ki dobesedno začara:

Sorodni članki

Kraljičina plaža, Nin

Kraljičina plaža je najdaljša hrvaška peščena plaža. Ameriški turistično-medijski gigant Travel Channel je Kraljičino plažo v kraljevskem Ninu uvrstil med 100 najlepših plaž sveta. V neposredni bližini Kraljičine plaže je tudi največje najdišče zdravilnega blata na Hrvaškem.

Nadaljujte z branjem

Vodnjan, mestece muralov

Vodnjan ni znan samo po svojih mumijah, največji istrski cerkvi in najvišjem zvoniku v Istri. Turisti Vodnjan, mestece na jugu Istre, tam blizu Pulja, radi obiščejo tudi zato, da si ogledajo številne umetniške murale. Te velike, zanimive in fascinantne slike v Vodnjanu krasijo fasade hiš, pa tudi druge večje, javne in zasebne, površine.

Nadaljujte z branjem

Stobreč, velika fotogalerija

Marina Blažević se s svojim fotoaparatom leta iz leta sprehaja po svojem domačem Stobreču. Poslala nam je kar zajeten koš fotografij čudovitega Stobreča, ki leži tik ob Splitu. Poglejte si fotogalerijo, me prav zanima, če boste navdušeni tudi vi?!

Nadaljujte z branjem

Povej svoje mnenje

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.