Compare Listings

Fotografija in avantura

Life and Ventures: športno v naravi

Life and Ventures (Andrea in Mario) je izredno pustolovsko-fotografski duo z juga Hrvaške (sedež imata v Pločah). Poletje preživljata v avanturističnih izletih po dolini Neretve in na Makarski rivieri. Svojo ljubezen do narave in športa želita s temi svojimi »aktivnimi turističnimi bonbončki« prenašati tudi na druge ljudi.

Life and Ventures: športno v naravi

Life and Ventures (Andrea in Mario) svoje znanje profesionalnih fotografov in snemalcev koristita predvsem za promocijo (hrvaških) naravnih lepot in aktivnega, športnega življenja. Nenehno sta v gibanju – raziskujeta in objavljata foto zgodbe svojih športnih dogodivščin iz vsega sveta, v zadnjem času večinoma s Hrvaške. Andrea in Mario sta najbolj srečna, ko s svojim zgledom navdihneta druge, da se odpravijo v »življenja polno outdoor pustolovščino«.

Andrea in Mario ponavadi preostale letne čase večinoma pridno fotografirata in snemata avanturistične poroke tako na Hrvaškem kot v Evropi. Takrat duo rahlo spremeni ime in se preimenuje v »Love and Ventures«.

Če želite o Andrei in Mariu zvedeti več, kliknite na spletno stran www.lifeandventures.com ali www.loveandventures.com. Najdete ju tudi na instagramu: www.instagram.com/thelifeandventures/ ali facebooku: www.facebook.com/lifeandventures1/.

Še prej pa vabljeni k ogledu velike mešane fotogalerije, ki dobesedno začara:

Sorodni članki

Andriana Nikolac: My way

Andriana Nikolac o sebi meni, da je velika sanjarka in čustvena oseba ter hkrati popolnoma navadna in preprosta ženska, ki ljubi svoj kraj in fotografijo. Andriana Nikolac verjame, da »ko bomo tudi mi enkrat odkrili jug Hrvaške, se bomo tja zagotovo še vračali«. Poglejmo delto Neretve skozi oči fotografinje Andriane Nikolac.

Nadaljujte z branjem

Motovun skozi oči fotografa Davida Matkovića

Motovun se ti prikupi hipoma. To čudovito istrsko mestece na vrhu hriba je pravi magnet za izletnike. Pa tudi za fotografe. Zato bomo lepote Motovuna tokrat spoznavali skozi fotografski objektiv Davida Matkovića, šefa turistične skupnosti Motovun in tudi predsednika lokalnega fotografskega društva.

Nadaljujte z branjem

Alan Grubelić, »letalski« fotograf

Alan Grubelić nam je polepšal december 2020. Če imate radi letala, če imate radi hrvaško pokrajino, potovanja na Hrvaško, jadranske plaže, dopust na Hrvaškem, Jadransko morje v vseh oblikah, potem vam zagotovo ne bo žal časa, ki ga boste porabili, da si pogledate tole »zmiksano, na pol letalsko fotogalerijo«. Poletite skupaj z nami.

Nadaljujte z branjem

Povej svoje mnenje

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.