Compare Listings

Fotografija in avantura

Life and Ventures: športno v naravi

Life and Ventures (Andrea in Mario) je izredno pustolovsko-fotografski duo z juga Hrvaške (sedež imata v Pločah). Poletje preživljata v avanturističnih izletih po dolini Neretve in na Makarski rivieri. Svojo ljubezen do narave in športa želita s temi svojimi »aktivnimi turističnimi bonbončki« prenašati tudi na druge ljudi.

Life and Ventures: športno v naravi

Life and Ventures (Andrea in Mario) svoje znanje profesionalnih fotografov in snemalcev koristita predvsem za promocijo (hrvaških) naravnih lepot in aktivnega, športnega življenja. Nenehno sta v gibanju – raziskujeta in objavljata foto zgodbe svojih športnih dogodivščin iz vsega sveta, v zadnjem času večinoma s Hrvaške. Andrea in Mario sta najbolj srečna, ko s svojim zgledom navdihneta druge, da se odpravijo v »življenja polno outdoor pustolovščino«.

Andrea in Mario ponavadi preostale letne čase večinoma pridno fotografirata in snemata avanturistične poroke tako na Hrvaškem kot v Evropi. Takrat duo rahlo spremeni ime in se preimenuje v »Love and Ventures«.

Če želite o Andrei in Mariu zvedeti več, kliknite na spletno stran www.lifeandventures.com ali www.loveandventures.com. Najdete ju tudi na instagramu: www.instagram.com/thelifeandventures/ ali facebooku: www.facebook.com/lifeandventures1/.

Še prej pa vabljeni k ogledu velike mešane fotogalerije, ki dobesedno začara:

Sorodni članki

Muta si zasluži naš obisk

Domačini v Muti se najverjetneje premalo zavedamo, kakšne lepote nas obdajajo. Najverjetneje se tega zavemo šele, ko se odselimo s teh čudovitih krajev in se tja kasneje še kako radi vračamo. Koroška je za mnoge Slovence regija tam nekje na severu, katero - žal - mnogi še niso niti obiskali. Kaj šele, da bi zašli v občino Muta ter se povzpeli na številne razgledne hribe nad njo.

Nadaljujte z branjem

Arboretum Volčji Potok

Arboretum Volčji Potok je prekrasen botanični vrt, ki se nahaja v centralni Sloveniji, med mestoma Kamnik in Domžale. Arboretum Volčji Potok obsega vsaj velikih 85 hektarjev, ustanovljen je bil leta 1923 in je predvsem širom Evrope znan po svoji raznovrstni zbirki rastlin, dreves in cvetja iz celega sveta. Od dreves do avtohtonih rastlin, vsakdo lahko najde nekaj, kar ga navdušuje. Sprehod skozi Arboretum Volčji Potok ponuja priložnost za sprostitev in povezavo z naravo. Obiskovalci lahko uživajo v miru in tišini ter se izgubijo v zelenih nasaditvah, cvetličnih gredah in ob obrežjih ribnikov. Se vam zdi, da vam bo v parku dolgčas? Niti slučajno, Arboretum Volčji Potok ponuja namreč zelo pisano paleto dogodkov, izredno zanimive vsebine.

Nadaljujte z branjem

Čipka iz agave

Benediktinski samostan v mestu Hvar na istoimenskem dalmatinskem otoku je kulturni in zgodovinski spomenik. Samostan, v katerem danes živi le okrog ducat nun, je svetovno znan po edinstveni čipki, ki je narejena iz nežnih nitk rastline agave. Tradicija izdelovanja hvarske čipke iz agave, ki je zelo cenjena predvsem zaradi svojih kompleksnih vzorcev in detajlov iz tisoče tankih niti, sega slabih 150 let nazaj. »Tehnologija izdelovanja takšne vrste čipke« je bila v mestece Hvar baje prinesena iz španskega otoka Tenerife (del Kanarskih otokov).

Nadaljujte z branjem