Compare Listings

Fotografija in avantura

Life and Ventures: športno v naravi

Life and Ventures (Andrea in Mario) je izredno pustolovsko-fotografski duo z juga Hrvaške (sedež imata v Pločah). Poletje preživljata v avanturističnih izletih po dolini Neretve in na Makarski rivieri. Svojo ljubezen do narave in športa želita s temi svojimi »aktivnimi turističnimi bonbončki« prenašati tudi na druge ljudi.

Life and Ventures: športno v naravi

Life and Ventures (Andrea in Mario) svoje znanje profesionalnih fotografov in snemalcev koristita predvsem za promocijo (hrvaških) naravnih lepot in aktivnega, športnega življenja. Nenehno sta v gibanju – raziskujeta in objavljata foto zgodbe svojih športnih dogodivščin iz vsega sveta, v zadnjem času večinoma s Hrvaške. Andrea in Mario sta najbolj srečna, ko s svojim zgledom navdihneta druge, da se odpravijo v »življenja polno outdoor pustolovščino«.

Andrea in Mario ponavadi preostale letne čase večinoma pridno fotografirata in snemata avanturistične poroke tako na Hrvaškem kot v Evropi. Takrat duo rahlo spremeni ime in se preimenuje v »Love and Ventures«.

Če želite o Andrei in Mariu zvedeti več, kliknite na spletno stran www.lifeandventures.com ali www.loveandventures.com. Najdete ju tudi na instagramu: www.instagram.com/thelifeandventures/ ali facebooku: www.facebook.com/lifeandventures1/.

Še prej pa vabljeni k ogledu velike mešane fotogalerije, ki dobesedno začara:

Sorodni članki

Luka Tabako fotografira otok Krk

Luka Tabako fotografira večinoma na otoku Krku. V uredništvu www.pag.si smo veseli in hvaležni, da nam je ustvarjalec Luka Tabako odstopil nekaj desetin svojih fotografij, da smo lahko naredili zajetno in – seveda – čudovito fotogalerijo. Verjamemo, da boste tako kot mi, tudi vi, uživali na foto-sprehodu, ki ga je osmislil odličen fotograf Luka Tabako.

Nadaljujte z branjem

Hiking Croatia: neverjetni prizori narave

Hiking Croatia je v prvi vrsti pohodniški blog (glej spletno stran www.hikingcro.com), ki vas bo navdušil za odhod v gore. Je pa Hiking Croatia zagotovo mnogo več kot le spletni blog, ki poje slavospev naravi. Projekt Hiking Croatia ustvarjata odličen fotograf Mario Jurina in Daria Bedeniković, »deklica za vse«. Blog, ki ga pridno in z navdihom ustvarjata (fotografije so fantastične!), navdihuje več deset tisoč ljubiteljev narave.

Nadaljujte z branjem

Foto zgodba o soli

Soline v Ninu, ki so stare že več kot 1.500 let, so čarobni muzej. V času turistične sezone se je, s fotoaparatom v rokah, po solinah sprehajal profesionalni fotograf Stipe Surać. Poglejmo si zgodbo solin v Ninu skozi oči profesionalnega fotografa.

Nadaljujte z branjem