Compare Listings

D`OR Beach Club, zabava na kvadrat

D’OR Beach Club

»Tam, kjer so se luksuz, trajnostni razvoj in narava združili v eno zlito celoto, je na zahodni obali Istre nastala nepogrešljiva postojanka za vse hedoniste. D`OR Beach Club je postavljen na obali, v Funtani, korak do Poreča. Tam, kjer se prepletajo modri odtenki neba in morja, je D`OR Beach Club sonce obsijalo z zlatimi odtenki. Pri opremljanju D`OR Beach Club-a so bili uporabljeni izključno naravni materiali s poudarkom na lesu kot simbolu narave.

D’OR Beach Club

Širok izbor najkakovostnejših pijač, neprekosljiva postrežba in rezidenčni DJ-ji bodo poskrbeli, da bo vaše bivanje v D`OR Beach Club-u postalo nepozabno doživetje. Živa glasba, pestro dogajanje s spektakularnimi nastopi, gostujoči DJ-ji bodo vsakega obiskovalca pustili brez sape. Obiščite D’OR Beach Club in dovolite, da vsaj za en dan iz vas naredimo zvezdo«.

S takšnimi besedami se na svoji uradni spletni strani predstavi D`OR Beach Club. Poglejmo nekaj poudarkov plažnega bara D`OR Beach Club nekoliko podrobneje, vsekakor pa predlagamo, da se sprehodite tudi po fotogaleriji.

Kakor smo že poudarili je D’OR Beach Club svoj prostor pod soncem našel na obali Jadrana, tam nekje med bližnjo dinozavrsko Funtano, ki je oddaljena dober kilometer in nekoliko bolj oddaljenem mestecem Poreč (do centra mesta je 6 km, bližje je turistični resort Plava laguna – 4 km). Najbližje je Bijela uvala z Istria Mobile Homes Bijela uvala in Camping Bijela uvala, nekoliko bolj oddaljen je Polidor Camping Park.

Kaj obiskovalcem ponuja D’OR Beach Club? Zabavo, zabavo in predvsem zabavo! 🙂 Se pa najde še kaj drugega, poglejmo nekaj dodatnih poudarkov.

Kakor se pač že pričakuje D’OR Beach Club krasi lepa plaža. In tam najdemo še: ležalnike s sončniki, VIP postelje (udobnost cel dan), šotori (pa ne tiste, ki jih imate sedaj v mislih :-)), baldahine (ki ponujajo nekoliko več intime), baldahine na morju (da se počutite kot filmska zvezda) in party baldahine (s kapaciteto do deset ljudi) in »lebdeče morsko mesto« (kjer se baldahini povežejo v pravo žurersko skupnost).

Kakšne turistične storitve in dogodke nam ponuja D’OR Beach Club? D’OR Beach Club, tako pravijo sami, »slovi po izjemnem načrtovanju porok in dogodkov, zagotavljanju osupljivih storitev na plaži, izjemnih gostinskih storitvah in osebni pozornosti do podrobnosti, ki vsako priložnost naredijo za nepozabno doživetje«. D’OR Beach Club je znan po svoji natančni organizaciji team buildingov za poslovne partnerje, rojstnodnevne zabave in praznovanje »vseh ostalih možnih obletnic«.

Seveda pa je urnik D’OR Beach Club ponavadi napolnjen skorajda z dnevnimi zabavami na plažami. Takrat goste, večinoma mlajšo populacijo, v delirij spravijo številni glasbeniki, DJ-ji in ostali raznoliki »ulični – pardon, plažni – artisti«. 🙂 V klubu so najbolj lačnim na voljo sendviči, izbor pijač pa je – itak – »neskončen«.

Iz facebook strani navajamo dva komentarja, ki dobro zajemata duh D’OR Beach Club-a: »Iskreno povedano, kraj ni primeren za moja leta, sem pa videl, da mladi uživajo. Pil sem odličen moskovski mule cocktail. Pravo veselje je bilo barmene opazovati, kako so pripravljali koktejl. Bravo mojstri!« In še: »D’OR Beach Club je idealen kraj za preživljanje časa mladih. Odlična postrežba, dobra glasba, velika izbira pijač. Mykonos in Ibiza na domačem pragu. Bravo!«

Skratka, doživite D’OR Beach Club s polno žlico hedonizma, optimizma, glasbe in plesa, doživite srečne čase, polne zabave, ki jih tam na robu Istre vsakodnevno obsijejo zlati sončni žarki.

Ps. Fotografije: D`OR Beach Club.

Sorodni članki

Gulet: prestižno butično križarjenje

Ko si predstavljamo idealno potovanje, nas pogosto prevzamejo slike čudovitih plaž, turkiznega morja in spektakularnih sončnih zahodov. Obala Jadranskega morja v teh sanjah pogosto zaseda posebno mesto, Hrvaška pa s svojo izjemno naravno lepoto uresničuje želje mnogih turistov. Kako bi te sanjarije dopustnikov lahko naredili še bolj spektakularne? Odgovor se skriva v besedi - gulet. Križarjenje na guletih, prekrasnih jadrnicah, je namreč zelo romantično, vsekakor pa mogoče najbolj privlači tudi dejstvo, da je celotno potovanje ukrojeno po željah potnikov.

Nadaljujte z branjem

Geopark Biokovo-Imotska jezera

Odlične novice za Hrvaško in hrvaški turizem prihajajo iz Marakeša (Maroko), kjer je zadnje poletne dni leta 2023 dni potekalo 8. zasedanje Sveta za globalne geoparke Unesca, ki je sprejel predlog o uvrstitvi Geoparka Biokovo-Imotska jezera na seznam svetovnih geoparkov. Tako se lahko Hrvaška sedaj pohvali s kar tremi geoparki na Unescovem seznamu, glede na prej uvrščena geoparka Papuk in Viški arhipelag, kar je še ena v nizu potrditev izjemnega naravnega bogastva te države.

Nadaljujte z branjem

Burger Festival Zagreb plus Zagreb Street Art Festival

Od 7. do 17. septembra 2023 bo v sklopu Zagreb Burger Festivala postavljenih kar 20 stojnic najbolj kreativnih gastro čarovnikov, pet koncertov v živo, nemi kino, kulinarične delavnice, dnevni domiselni program za otroke in Zagreb Street Art Festival z več kot 165 umetniki z vsega sveta (33 držav). Z veliko nestrpnostjo čakamo 7. september 2023, ko bo na zagrebškem Trgu dr. Franja Tuđmana štartal deset dni dolg razkošen, nam ljubi Burger Festival Zagreb.

Nadaljujte z branjem