Compare Listings

Mandre, otok Pag

Apartmaji Damir

Apartmaji Damir (6 apartmajev) gostu nudijo vse potrebno za zelo kvalitetno bivanje. Apartmaji Damir se nahajajo le kakšnih 250 metrov od morja in same plaže v Mandrah. Do morja imate le nekaj minut hoje, že v bližnji ulici pa najdete zelo dobro založeno trgovino in mesnico.

Apartmaji Damir

Mandre ležijo v osrednjem in zahodnem delu otoka Paga. So dokaj blizu tako Novalje kot mesta Paga. V Mandrah in njegovi okolici najdete prekrasne in zelo raznolike plaže. Če ste gurman, boste zlahka našli odlične gostilne.  Več o Mandrah si lahko preberete, če kliknete sem: Mandre, družinska turistična oaza, več o plažah pa, če kliknete sem: Gremo se kopat … na paške plaže.

Z balkonov apartmajev Damir lahko uživamo v enkratnih pogledih na kraj Mandre, sončni zahodi v Mandrah pa so eni izmed najlepših na celotnem Jadranu, plaže so super. Hiša je dokaj nova, apartmaji so moderno opremljeni, odlikuje jih velika prostornost in čistoča. Internet, wifi, dela odlično, v senci hiše pa imate na voljo tudi ogromen žar s pripadajočo mizo in številnimi stoli.

Apartmaji so skorajda nadstandardno opremljeni. Vsak apartma ima (skoraj) novo pohištvo, tudi kuhinje z jedilnicami so velike in zelo čiste, dovolj je tudi osnovne posode za kuho. Razkošna ležišča za mame in očete, tudi za otroke, vas bodo pričakala s sveže oprano in dišečo posteljnino. Tudi kopalnice so čiste, prostorne, v njih se boste počutili kot doma. Skratka, čaka vas udobje, ki gostu nudi vse potrebno, da bo mu dopust ostal v zares lepem spominu.

Domačin, Damir, je odličen gostitelj, ki z gosti nemalokrat vzpostavi pravi prijateljski odnos. Ne bodite presenečeni, če vas bo lastnik Damir obdaril s kakšnim žganjem ali olivnim oljem. Lastnik Damir stanuje v bližnjem kraju z imenom Kolan, ki je znan po najboljšem ovčjem siru na svetu. Damir, veliki navijač Hajduka in borec za lepše življenje v občini Kolan, vsakega gosta pričaka z veseljem in radostjo. Vsakemu gostu, pa naj prihaja iz Slovenije, Hrvaške, Nemčije, Poljske, Češke ali drugod, se bo posvetil z vso svojo srčnostjo. Če boste karkoli potrebovali, se takoj obrnite nanj, pomagal bo takoj, ko bo lahko.

Naslov in kontakt:

DAMIR MANDRE
Naslov: Maunska 19, Mandre, 23251, Kolan, Croatia
Kontakt: Damir Čemeljić
Telefon: 00385 23 698 251 ali 00385 99 205 4561
E-pošta: damirmandre@gmail.com
Splet: http://www.damirmandre.com

Na “Damirjevi spletni strani” si lahko ogledate tudi lep predstavitveni video, mi pa za pokušino dodajamo še nekaj naključno izbranih fotografij:

Sorodni članki

Villa Natura – za nepozaben dopust

Villa Natura se nahaja v osrčju osupljive in barvite pokrajine sončnega Paga, v kraju Mandre. Villa Natura je izredno luksuzno opremljena in na svoji edinstveni lokaciji, tik ob morju, nudi popoln užitek dopustniškega bivanja. Villa Natura ima na voljo sedem prestižnih apartmajev, na voljo pa so tudi druge zanimive storitve in raznovrstne palete aktivnosti, ki bodo vašo počitniško izkušnjo povzdignili na zares visok nivo.

Nadaljujte z branjem

Tatjana Šavorić o avanturi Via Adriatica

Tatjana Šavorić je žena, mama trem otrokom, medicinska sestra, planinka. Tatjana Šavorić je s svojim 25 kil težkim nahrbtnikom v 45 dneh prehodila vseh 1.100 kilometrov po hrvaški obmorski planinski poti imenovani Via Adriatica. Tatjana Šavorić je prva in edina ženska, ki je Vio Adriatico v zimskih razmerah prehodila sama. O svojem podvigu je Tatjana Šavorić, na naše veliko veselje, napisala knjigo z naslovom Moja Planina - Kroz gore uz more, od Prevlake do Istre.

Nadaljujte z branjem

Count`s drinks, pijača grofov

Slovenka in Istrijan sta začela s prvo proizvodnjo craft brezalkoholnih pijač v regiji. Ustvarila sta blagovno znamko Count`s drinks, ki z leti povečuje nabor »grofovskih napitkov«. Sedaj lahko končno dober gin mešate s pravimi craft pijačami.

Nadaljujte z branjem

Povej svoje mnenje

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.