Compare Listings

Mandre, otok Pag

Apartmaji Damir

Apartmaji Damir (6 apartmajev) gostu nudijo vse potrebno za zelo kvalitetno bivanje. Apartmaji Damir se nahajajo le kakšnih 250 metrov od morja in same plaže v Mandrah. Do morja imate le nekaj minut hoje, že v bližnji ulici pa najdete zelo dobro založeno trgovino in mesnico.

Apartmaji Damir

Mandre ležijo v osrednjem in zahodnem delu otoka Paga. So dokaj blizu tako Novalje kot mesta Paga. V Mandrah in njegovi okolici najdete prekrasne in zelo raznolike plaže. Če ste gurman, boste zlahka našli odlične gostilne.  Več o Mandrah si lahko preberete, če kliknete sem: Mandre, družinska turistična oaza, več o plažah pa, če kliknete sem: Gremo se kopat … na paške plaže.

Z balkonov apartmajev Damir lahko uživamo v enkratnih pogledih na kraj Mandre, sončni zahodi v Mandrah pa so eni izmed najlepših na celotnem Jadranu, plaže so super. Hiša je dokaj nova, apartmaji so moderno opremljeni, odlikuje jih velika prostornost in čistoča. Internet, wifi, dela odlično, v senci hiše pa imate na voljo tudi ogromen žar s pripadajočo mizo in številnimi stoli.

Apartmaji so skorajda nadstandardno opremljeni. Vsak apartma ima (skoraj) novo pohištvo, tudi kuhinje z jedilnicami so velike in zelo čiste, dovolj je tudi osnovne posode za kuho. Razkošna ležišča za mame in očete, tudi za otroke, vas bodo pričakala s sveže oprano in dišečo posteljnino. Tudi kopalnice so čiste, prostorne, v njih se boste počutili kot doma. Skratka, čaka vas udobje, ki gostu nudi vse potrebno, da bo mu dopust ostal v zares lepem spominu.

Domačin, Damir, je odličen gostitelj, ki z gosti nemalokrat vzpostavi pravi prijateljski odnos. Ne bodite presenečeni, če vas bo lastnik Damir obdaril s kakšnim žganjem ali olivnim oljem. Lastnik Damir stanuje v bližnjem kraju z imenom Kolan, ki je znan po najboljšem ovčjem siru na svetu. Damir, veliki navijač Hajduka in borec za lepše življenje v občini Kolan, vsakega gosta pričaka z veseljem in radostjo. Vsakemu gostu, pa naj prihaja iz Slovenije, Hrvaške, Nemčije, Poljske, Češke ali drugod, se bo posvetil z vso svojo srčnostjo. Če boste karkoli potrebovali, se takoj obrnite nanj, pomagal bo takoj, ko bo lahko.

Naslov in kontakt:

DAMIR MANDRE
Naslov: Maunska 19, Mandre, 23251, Kolan, Croatia
Kontakt: Damir Čemeljić
Telefon: 00385 23 698 251 ali 00385 99 205 4561
E-pošta: damirmandre@gmail.com
Splet: http://www.damirmandre.com

Na “Damirjevi spletni strani” si lahko ogledate tudi lep predstavitveni video, mi pa za pokušino dodajamo še nekaj naključno izbranih fotografij:

Sorodni članki

Terme Sveti Martin

Terme Sveti Martin so edinstvena destinacija na severu Hrvaške, ki se nahaja sredi nedotaknjene, zelene narave Medžimurja. Terme Sveti Martin, ta oaza miru, je ponosna na lokalno in zdravo gastronomijo ter na posebno, značilno »Healthness« ponudbo (ime sugerira: zdravje + wellnes hkrati), ki gostom zagotavlja zdravje in dobro počutje. Terme Sveti Martin krasi sodobna namestitev, ponašajo se z več kot 100-letno tradicijo termalnega turizma, zaradi česar so idealna destinacija za dopustovanje, počitek v kateremkoli letnem času.

Nadaljujte z branjem

Vuglec Breg

V bližini Krapine, na hribu v kraju Škarićevo, v srcu Hrvaškega Zagorja, se nahaja razkošna turistična vasica Vuglec Breg z vinsko kletjo in vinotočem, več avtohtonimi zagorskimi kočami, kjer lahko prenočite (okrog 50 postelj) in večkrat nagrajeno restavracijo, ki ponuja avtohtono hrano.

Nadaljujte z branjem

Meneghello Palmižana

Družina Meneghello živi na otoku Sv. Klement, ki je del arhipelaga Peklenskih otokov, že več kot 100 let. Družina Meneghello je začetnik turizma na otoku in se lahko pohvali z več kot 100-letno turistično tradicijo. Celoten zaliv Palmižana, kjer se nahaja njihov turistični resort, slovi po prijaznost, gostoljubnosti, prečudoviti naravi (park eksotičnih rastlin), dobrih jedeh (dve družinski restavraciji. Za spanje, preživljanje čudovitih dopustnih dni, pa so tukaj na voljo hotel, vile, sobe in bungalovi.

Nadaljujte z branjem