Compare Listings

Mandre, otok Pag

Apartmaji Damir

Apartmaji Damir (6 apartmajev) gostu nudijo vse potrebno za zelo kvalitetno bivanje. Apartmaji Damir se nahajajo le kakšnih 250 metrov od morja in same plaže v Mandrah. Do morja imate le nekaj minut hoje, že v bližnji ulici pa najdete zelo dobro založeno trgovino in mesnico.

Apartmaji Damir

Mandre ležijo v osrednjem in zahodnem delu otoka Paga. So dokaj blizu tako Novalje kot mesta Paga. V Mandrah in njegovi okolici najdete prekrasne in zelo raznolike plaže. Če ste gurman, boste zlahka našli odlične gostilne.  Več o Mandrah si lahko preberete, če kliknete sem: Mandre, družinska turistična oaza, več o plažah pa, če kliknete sem: Gremo se kopat … na paške plaže.

Z balkonov apartmajev Damir lahko uživamo v enkratnih pogledih na kraj Mandre, sončni zahodi v Mandrah pa so eni izmed najlepših na celotnem Jadranu, plaže so super. Hiša je dokaj nova, apartmaji so moderno opremljeni, odlikuje jih velika prostornost in čistoča. Internet, wifi, dela odlično, v senci hiše pa imate na voljo tudi ogromen žar s pripadajočo mizo in številnimi stoli.

Apartmaji so skorajda nadstandardno opremljeni. Vsak apartma ima (skoraj) novo pohištvo, tudi kuhinje z jedilnicami so velike in zelo čiste, dovolj je tudi osnovne posode za kuho. Razkošna ležišča za mame in očete, tudi za otroke, vas bodo pričakala s sveže oprano in dišečo posteljnino. Tudi kopalnice so čiste, prostorne, v njih se boste počutili kot doma. Skratka, čaka vas udobje, ki gostu nudi vse potrebno, da bo mu dopust ostal v zares lepem spominu.

Domačin, Damir, je odličen gostitelj, ki z gosti nemalokrat vzpostavi pravi prijateljski odnos. Ne bodite presenečeni, če vas bo lastnik Damir obdaril s kakšnim žganjem ali olivnim oljem. Lastnik Damir stanuje v bližnjem kraju z imenom Kolan, ki je znan po najboljšem ovčjem siru na svetu. Damir, veliki navijač Hajduka in borec za lepše življenje v občini Kolan, vsakega gosta pričaka z veseljem in radostjo. Vsakemu gostu, pa naj prihaja iz Slovenije, Hrvaške, Nemčije, Poljske, Češke ali drugod, se bo posvetil z vso svojo srčnostjo. Če boste karkoli potrebovali, se takoj obrnite nanj, pomagal bo takoj, ko bo lahko.

Naslov in kontakt:

DAMIR MANDRE
Naslov: Maunska 19, Mandre, 23251, Kolan, Croatia
Kontakt: Damir Čemeljić
Telefon: 00385 23 698 251 ali 00385 99 205 4561
E-pošta: damirmandre@gmail.com
Splet: http://www.damirmandre.com

Na “Damirjevi spletni strani” si lahko ogledate tudi lep predstavitveni video, mi pa za pokušino dodajamo še nekaj naključno izbranih fotografij:

Sorodni članki

Koogle Earth, Forest In The Box ter Seed Bombs

Koogle Earth vam omogoča, da vzgojite drevo s stekleni krogli. Forest In The Box pa je je lesena škatla s pripravljenim materialom za gojenje sadik dreves v škatlicah iz recikliranega papirja. Oba izdelka, ki sta lahko odlično darilo, sta del projekta O2.

Nadaljujte z branjem

Apartmaji Tanja, Pridraga

Ste za oddih v app Tanja v Pridragi, blizu Zadra, kjer se že ob prihodu počutimo zelo zaželeni? Družine z otroki, pa tudi pustolovci in ljubitelji narave, bodo na polotoku, ki razdvaja Novigradsko in Karinsko morje izredno uživali.

Nadaljujte z branjem

Rizvan City je poln adrenalina

V samem srcu Hrvaške, v Liki, nedaleč od mesta Gospića in le 30 km od morja, se v podnožju Velebitskega masiva, na višini 600 metrov nadmorske višine, nahaja tipična lička vasica Rizvanuša. Staro družinsko kmetijo so podjetni in idej polni lastniki spremenili v pustolovsko - izletniški center Rizvan City, kjer skupinam in posameznikom nudijo številne enkratne atraktivne pustolovske aktivnosti.

Nadaljujte z branjem

Povej svoje mnenje

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.