Compare Listings

Caska, otok Pag

Villa Tereza

Villa Tereza se s svojimi lepimi petimi apartmaji (od 2 do 8 oseb) nahaja tik ob morju, do morja je le večji skok oziroma le 10 metrov. Villo Terezo najdete v osrčju otoka Paga, v centru majhnega kraja Caska, ki leži popolnoma blizu žurerskih Zrć oziroma zmeraj bolj privlačne in dogodivščin polne Novalje.

Villa Tereza

Z Villo Terezo upravlja družina, ki zagotovo ve, kako se »streže gostu«, saj se s turizmom ukvarjajo že preko 50 let. Hiša Villa Tereza se nahaja v samem središču zaliva Caska, to je le 15 minut hoje od svetovno znane plaže Zrće i le 3 kilometre od hitrorastočega mesta Novalja  ali pa 7 km od družinske Stare Novalje.

Caska je majhno naselje z apartmaji in restavracijami, najbližjo trgovino in vse za »nujno potreben apartmajski nakup«, pa najdete v bogato založeni Novalji. Več o sami Caski si lahko preberete v članku z naslovom: Caska, potopljeno mesto.

Apartmajska hiša Villa Tereza je obkrožena z zelenjem in se nahaja tik ob morju. Majhna zasebna plaža se skorajda dotika teras in balkonov hiše, večja peščena plaža v Caski pa je oddaljena le 100 metrov.

V sami hiši Villa Tereza je na voljo pet apartmajev, najmanjši apartma je za 2 osebi, največji pa celo za 8 oseb. Vsi apartmaji imajo »dovolj velik komfort«, da se boste v njih počutili domače in lepo. Najemniki apartmajev lahko na vrtu uporabljajo tudi paviljon (s pogledom na morje), v katerem je velik žar.

Ponovimo. V Villi Tereza si lahko zbistrite duha in um ter se zares oddahnete od vsakdanjih skrbi.  Objekt je samo 10 metrov oddaljen od plaže, nudi pa namestitev v petih apartmajih. Apartmaji so primerni za 2 do 8 oseb, imajo eno ali več spalnic, kopalnico, kuhinjo, dnevno sobo, teraso s pogledom na morje, sat TV, internet (wifi) in pa klimo.

Vsi apartmaji so kategorizirani s tremi zvezdicami. Gostom je na voljo tudi parkirišče, vez za čoln in pa, seveda, uporaba žara. V neposredni bližini objekta so tenis igrišča, bari, restavracije, diskoteke ter zabava na vodi.

Lastniki apartmajev lahko z vami komunicirajo v domači hrvaščini (posledično in delno tudi v  slovenščini), angleščini, nemščini in italijanščini.

Naslov in kontakt:

VILLA TEREZA
Naslov: Caska 11, Caska, Novalja, otok Pag
Kontakt: Terezija Turina
Telefon: +385 91 65 93 665
E-pošta: villa.tereza.pag@gmail.com
Splet: http://villa-tereza.com/

Sorodni članki

Tatjana Šavorić o avanturi Via Adriatica

Tatjana Šavorić je žena, mama trem otrokom, medicinska sestra, planinka. Tatjana Šavorić je s svojim 25 kil težkim nahrbtnikom v 45 dneh prehodila vseh 1.100 kilometrov po hrvaški obmorski planinski poti imenovani Via Adriatica. Tatjana Šavorić je prva in edina ženska, ki je Vio Adriatico v zimskih razmerah prehodila sama. O svojem podvigu je Tatjana Šavorić, na naše veliko veselje, napisala knjigo z naslovom Moja Planina - Kroz gore uz more, od Prevlake do Istre.

Nadaljujte z branjem

Count`s drinks, pijača grofov

Slovenka in Istrijan sta začela s prvo proizvodnjo craft brezalkoholnih pijač v regiji. Ustvarila sta blagovno znamko Count`s drinks, ki z leti povečuje nabor »grofovskih napitkov«. Sedaj lahko končno dober gin mešate s pravimi craft pijačami.

Nadaljujte z branjem

Mediteranski armerun

Mediteranski armerun je nenavadna, inovativna, sodobna in avtohtona knjiga. Mediteranski armerun, v slovenščini bi to lahko prevedli kot »sredozemska omara«, je izvirna mešanica leksikona, zabave in digitalne tehnologije.

Nadaljujte z branjem

Povej svoje mnenje

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.