Compare Listings

Villa Natura nudi čudovit pogled na morje in otoke

Villa Natura – za nepozaben dopust

Villa Natura se nahaja v osrčju osupljive in barvite pokrajine sončnega Paga, v kraju Mandre. Villa Natura je izredno luksuzno opremljena in na svoji edinstveni lokaciji, tik ob morju, nudi popoln užitek dopustniškega bivanja. Villa Natura ima na voljo sedem prestižnih apartmajev, na voljo pa so tudi druge zanimive storitve in raznovrstne palete aktivnosti, ki bodo vašo počitniško izkušnjo povzdignili na zares visok nivo.

Villa Natura – za nepozaben dopust

Ponovimo: Luksuzno in moderno opremljena Villa Natura s čudovitim pogledom na morje in bližnje otoke se nahaja ob plaži na sončnem otoku Pagu v (nekoč predvsem ribiškem, danes predvsem turističnem) naselju Mandre. Dodajamo: Bližnja plaža z majhnim, naravnim borovim gozdičkom ob Vili Natura vam omogoča, da začnete dan z osvežilnim jutranjim kopanjem na pragu vaše eminentne počitniške destinacije.

Ob dih jemajočem pogledu na čisto turkizno Jadransko morje, ki vam bo napolnil dušo in srce, lahko uživate v čudovito opremljeni notranjosti Ville Nature, se sprostite na lastni terasi v lastni masažni kadi s kozarcem hladnega, sproščujočega šampanjca in uživate v objemu sonca na udobnih ležalnikih.

Villa Natura se ponaša s kar sedmimi prostornimi in razkošnimi apartmaji: Lavender, Oasis, Deep Blue, Sunrise, Sunset, Blue Sky in Summer Breeze. Že imena samih apartmajev dajo slutiti, da imamo opravka s prestižno dopustniško nastanitvijo. Apartmaji, ki so primerni za bivanje od 4 do 8 oseb, so več ali manj opremljeni z nadstandardno opremo, večina najemnikov apartmajev pa bo z veseljem koristila tudi zunanji žar ali pa se romantično razvajala v večji masažni kadi.

Poudarjamo, da so vsi apartmaji opremljeni s po meri izdelanim pohištvom in kakovostnimi gospodinjskimi aparati (pomivalnim strojem, pečico, steklokeramično kuhalno ploščo in velikim hladilnikom) ter LCD TV sprejemnikom. Prostore apartmajev Ville Nature je mogoče hladiti ali ogrevati s klimatskimi napravami, zato je pomembno vedeti, da je v Villi Natura vredno dopustovati tudi izven poletne sezone.

Popolnoma logično je, da je v Villi Natura zagotovljena uporaba brezplačnega wifi-ja, pa želji pa se opravljajo tudi storitve pranja perila. Dobro in pomembno je vedeti: gosti Ville Nature ne boste imeli težav z iskanjem ustreznega parkirnega prostora. Da pa Villa Natura ni le »navadna, le povprečna počitniška vila« dokazuje nabor številnih dodatnih turističnih  storitev, ki so na voljo: izposoja e-gorskih koles, izposoja čolnov in organizacija dogodkov. Poglejmo nekoliko podrobneje.

Izposoja e-gorskih koles: Skrite kotičke otoka Paga si lahko ogledate sami ali po vaši želji z organiziranim ogledom otoka. Otok Pag je s 115 kilometri urejenih kolesarskih poti primeren za zahtevne kolesarje in rekreativce. Poznan je po številnih znamenitostih, med katere sodijo najstarejši oljčni nasadi na Mediteranu pri mestu Lun, paški sir iz ovčjega mleka, stare paške soline in največja hrvaška tovarna morske soli, paška čipka, suhozidi (kamniti zidovi), ki zaslužijo posebno spoštovanje, ter ostale znamenitosti, ki jih boste odkrili na kolesarskem popotovanju po otoku.

Morski užitki – najem čolnov. Nudimo vam celodnevni najem čolnov, lahko pa se predate vodnim užitkom z najemom opreme za vodne športe (smučanje na vodi, vožnja s tubo, wakeboard).

Organizacija dogodkov: Po želji vas bomo zjutraj razvajali z zajtrkom na terasi, zvečer pa se boste s kozarčkom penine v roki lahko prepustili blagodejnosti vode v masažni kadi. Na vrhu Ville Natura, na veliki terasi s čudovitim razgledom, lahko za vas pripravimo kulinarične večere z izbranim menijem ali pa vas popeljemo v kakšno izvrstno krajevno restavracijo na paške specialitete.

Za aktiven in nepozaben dopust nudimo številne športne aktivnosti: safari z vodnimi skuterji, vožnja z dirkalnim čolnom (Power boat), smučanje na vodi in še drugi vodni športi, vadba z osebnim trenerjem na plaži, vožnja s sedežnico v uživaških Zrćah (ski lift), izlet po Pagu z električnimi gorskimi kolesi, izlet z barko po okoliških otokih itd.

Je to vse kar ponuja Villa Natura? Nikakor. Na njihovi spletni strani www.villa-natura.si vabijo tudi tako: »Raziskujte z nami, spoznajte številne paške znamenitosti, popeljali vas bomo v lunske vrtove oljčnih nasadov, ogledali si bomo nastajanje sirov v paški sirarni Gligora, solarno v Pagu in še veliko več«. Iz napisanega lahko kaj hitro ugotovimo, da Villa Natura zagotovo ponuja »nekoliko več«. Ključno vprašanje ob koncu tega promocijskega teksta je: Si tudi ti želiš od svojega dopusta, od svojih počitnic, »nekoliko več«?

Ps. Za pomoč pri pripravi teksta in fotografije se uredništvo www.pag.si zahvaljuje lastnikom in upraviteljem Ville Natura v Mandrah na otoku Pagu.

Sorodni članki

Tatjana Šavorić o avanturi Via Adriatica

Tatjana Šavorić je žena, mama trem otrokom, medicinska sestra, planinka. Tatjana Šavorić je s svojim 25 kil težkim nahrbtnikom v 45 dneh prehodila vseh 1.100 kilometrov po hrvaški obmorski planinski poti imenovani Via Adriatica. Tatjana Šavorić je prva in edina ženska, ki je Vio Adriatico v zimskih razmerah prehodila sama. O svojem podvigu je Tatjana Šavorić, na naše veliko veselje, napisala knjigo z naslovom Moja Planina - Kroz gore uz more, od Prevlake do Istre.

Nadaljujte z branjem

Count`s drinks, pijača grofov

Slovenka in Istrijan sta začela s prvo proizvodnjo craft brezalkoholnih pijač v regiji. Ustvarila sta blagovno znamko Count`s drinks, ki z leti povečuje nabor »grofovskih napitkov«. Sedaj lahko končno dober gin mešate s pravimi craft pijačami.

Nadaljujte z branjem

Mediteranski armerun

Mediteranski armerun je nenavadna, inovativna, sodobna in avtohtona knjiga. Mediteranski armerun, v slovenščini bi to lahko prevedli kot »sredozemska omara«, je izvirna mešanica leksikona, zabave in digitalne tehnologije.

Nadaljujte z branjem

Povej svoje mnenje

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.