Compare Listings

Prestižni avtomobili, odlična hrana, super zabava

Auto Sport Adria

“Auto Sport Adria je podjetje, ki organizira nepozabne avtomobilske dogodke. Na čudovitih cestah hrvaške združujemo ljudi, ki vozijo vrhunske avtomobile (npr. Audi, Porsche, Lamborghini in Bentley). Vemo tudi, da je pristna gastronomija obvezen dodatek za edinstvena in razkošna t.i. avtoturistična doživetja. Vožnja mogočnih avtomobilov po čudovitih cestah, okušanje nebeške hrane in hkrati navezovanje novih stikov ustvarjajo enkratne življenjske trenutke.”

Auto Sport Adria

Na spletni strani www.drivestyle.si lahko preberemo: »Agencija Auto Sport Adria je bila ustvarjena, da bi posredovala doživetja, ki nastanejo pri vožnji superšportnih vozil, tudi ko so ta parkirana. Zato posvečajo veliko pozornost vsemu, kar občutite, ko izstopite iz svojega Audija RS, Porscheja, Lamborghinija ali na primer Bentleya. Naj bo to lokalna gastronomija, zabava, individualno mreženje in medsebojno deljenje zgodb in izkušenj. Tako si prireditelji ekskluzivnih dogodkov predstavljajo dobre trenutke«.

Pri agenciji Auto Sport Adria so zapisali: »Znano je, da je ključ do uspešnega dogodka v podrobnostih. Za nas so podrobnosti le izhodišče za organizacijo in organizacija in temelj, na katerem gradimo vsak posamezen dogodek. Naši dogodki želijo udeležencem omogočiti sprostitev, zabavo in poslovno mreženje skozi hedonistični pristop. Tridnevni program zapolnimo z originalno gastronomijo, nastopi odličnih glasbenih DJ-jev, drugih izvajalcev in umetnikov, izleti, ogledi vinarn in žganjarn, zelo pa smo – seveda – ponosni na našo prepoznavno »interno dirko za veliko nagrado«.

Agencija Auto Sport Adria pa je na svoji spletni strani www.autosportadria.hr med drugim zapisala nekaj svojih osnovnih izhodišč, ki krojijo njihovo delo, podali so osnovno filozofijo lastnega poslovanja. Skupaj si poglejmo nekaj poudarkov.

»Poslanstvo: Če so že avtomobili najboljši, kar so lahko, potem verjamemo, da lahko to postanejo tudi vozniki. Izdelujemo most med človekom in strojem. Vizija: S stranko se posloviti na obojestransko zadovoljstvo, s širokim in iskrenim nasmehom. Dokler se spet ne srečamo.

Filozofija: Začutiti tisti občutek, ko delamo, ustvarjamo nekaj odličnega. Nekaj, za kar smo le upali, da nam bo uspelo. Gastronomija: Odličnost je tisto, kar nas žene v vsem. Enako velja za vrhunsko kuhinjo. Verjamemo, da najboljši kuharski mojstri, nosilci prestižnih mednarodnih nagrad, prinašajo tudi najboljšo gastronomsko izkušnjo.

Zabava: Za nas beseda zabava pomeni, da moramo za vas ustvariti čudovite spomine. Zato izvajalcem in umetnikom, ki nastopajo za vas, posvečamo zares veliko pozornosti. Partnerji: Ko smo iskali nekoga, ki bo kupil nekaj, kar imamo in potrebujemo, smo srečali ljudi, ki verjamejo v to, kar verjamemo mi. Tako se je začelo.«

Mario Petric, direktor agencije Auto Sport Adria, je za naš medij www.pag.si poudaril: Auto Sport Adria je bil ustvarjen za povezovanje izkušenj vožnje superšportnika, gastronomije in mreženja. Krona vsakega ASA dogodka je gastronomija. Zelo se trudimo izbrati sveže lokalne sestavine, nagrajene kuharje in restavracije.

Od dogodka v Riverside Golf & Country Clubu v Zagrebu pred enim letom, preko Slavonia Drive in Dalmatia Drive, pa vse do družinskega dneva v konjeniškem klubu Trajbar, smo veseli, da postajamo vedno boljši, natančnejši in bolj napredni, to pa upam, da bomo dokazali tudi z eventom ASA Istria Drive. Prvotna ideja, za katero je bila ustvarjena ASA, je dobila jasne obrise, trdne temelje. Kar želimo, da vsak naš udeleženec doživi, je neprecenljiva izkušnja. Želimo, da na koncu našega druženja udeleženec sam ugotovi, da je za njim nepozabna izkušnja, čudovito doživetje, ki ga ne bo pozabil nikdar«.

S prireditvami, ki jih organizira agencija Auto Sport Adria, so – očitno – zadovoljni tudi udeleženci. Poglejmo nekaj komentarjev, Robert je poudaril naslednje: »Bil sem na vseh vaših dogodkih in mislil sem, da je to nemogoče, pa vsakič vedno znova navdušujete z gastronomijo in fantastičnim vzdušjem.”

Marko: »”Meni osebno je bil najboljši všeč t.i. Grand Prix. Doživel sem povsem nepričakovan preobrat in presenečenje”. Tomislav: “Cel dan je poln zanimivih dogodkov; od dnevnih izletov do večernih zabav”. Dario: “Všeč mi je, da smo vedno na novi lokaciji. Spremljevalno osebje in glasbeni izvajalci so odlični!”

Prireditve agencija Auto Sport Adria organizira po načelu, principu “all inclusive”. V kotizacijo je vključeno vse – namestitev, gastronomija, zabava. Poglejmo, kako izgleda eden izmed dogodkov, izbrali smo ASA Istria Drive, ki se bo odvil med 26. in 28. 5. 2023.

ASA Istria Drive se začne z zbiranjem v Zagrebu v Riverside Golf and Country Clubu, kjer po bogatem zajtrku sledijo navodila za varno vožnjo in prevzem prtljage udeležencev. Karavana se proti Istri odpravi pod vodstvom policijskega spremstva in varnostnih vozil, tako da lahko vozniki kontrolirano preizkusijo pravo moč svojih vozil.

Prva destinacija je destilarna Aura v Buzetu, kjer udeležence sprejmejo vedno nasmejani in ustrežljivi prijazni gostitelji. Degustacija s številnimi zlatimi medaljami nagrajenih ginov, dišečih maceratov, pripravljenih po starih tradicionalnih receptih in seveda neizogibnega pršuta, je le uvod v gastronomsko nadaljevanje tega dne.

Naslednja destinacija je klet Tomaz, njihova vina nikogar ne pustijo ravnodušnega. Dolgoletna ljubezen do vinogradništva tretje generacije vinarjev družine Tomaz prinaša z motovunskih strmin le najboljše. Ob čudovitem razgledu na dolino Mirne udeleženci uživajo v kosilu, pripravljenem pod taktirko chefa z Michelinovimi zvezdicami.

Zvečer sledi nastanitev v hotelu Kempinski Adriatic 5*, kjer se niz gastronomskih dobrot nadaljuje ob večerji, vse skupaj pa se zaključi s sproščeno večerno zabavo. Drugi dan ASA Istria Drive se začne z zajtrkom v prestižnem hotelu, nato pa sledi izlet v Poreč na dirko z gokarti. Z najmočnejšimi karti na tem območju in resnično gorečim navijanjem ter voditeljem Franom Ridjanom v vlogi komentatorja se dirka spremeni v pravo adrenalinsko doživetje dneva. Zmagovalci so nagrajeni z lepimi nagradami, po končani gokart dirki sledi manjša avtomobilistična parada.

V tem času se soproge udeležencev večinoma zadržujejo v vinski kleti Rossi na izobraževanju o pripravi koktajlov ter degustaciji vin in lokalnih dobrot. Romantični ambient dvorišča vinske kleti in marljivi bratje Rossi sprejmejo vsakega obiskovalca kot člana družine.
Za kosilo vsi udeleženci prireditve ASA Istria Drive obiščejo Stari Podrum v Momjanu, kjer jih pričaka kuharica in lastnica Ingrid s svojimi že splošno znanimi specialitetami, značilnimi za istrsko kuhinjo. In dan se tukaj sploh še ne konča. Po kosilu se udeleženci odpravijo na skrivno lokacijo po še več adrenalina.

Po vrnitvi v hotel se v prestižnem golf klubu začne t.i. gala večerja, ki se večinoma spontano spremeni v razburljivo zaključno zabavo. Sklepno veseljačenje je že dokaj razvpito, ponavadi traja vse do zgodnjih jutranjih ur in je krona vseh posamičnih mini dogodkov, ki jih pripravlja agencija Auto Sport Adria. Z novim dnem se po zelo poznem zajtrku tridnevni program ASA Istria Drive zaključi z zbiranjem udeležencev in povratkom v Zagreb.

Kaj povedati za zaključek? Če ste morda mislili, da je to le še eno v nizu številnih avtomobilskih srečanj, bi se motili. To je nekaj drugega, popolnoma drugačnega. Dogodki., ki jih organizira agencija Auto Sport Adria so namreč zelo unikatni. Namenjeni so le lastnikom vozil premium razreda, organizatorji dogodka (dogodkov) pa jim zagotavljajo edinstveno tridnevno doživetje polno vožnje in hedonizma.

Auto Sport Adria ekipa pripravlja dogodke mesece vnaprej in to do najmanjše podrobnosti. Skrbno izbirajo cestne odseke za vožnjo in postanke. Načrtujejo odmore med vožnjo, potrebo po osvežitvi vozila in voznika. Proge morajo biti optimalno zanimive in optimalno zahtevne, gastronomija pa nepozabna. Zabave morajo biti vrhunske, vse mora biti vrhunsko.

Agencija Auto Sport Adria pripravlja nepozabno (avtomobilistično) tridnevno zabavo. In na koncu koncev je prav vseeno katero izberete. Do sedaj so na programu agencije Auto Sport Drive naslednji dogodki: Istria Drive, Trajbar Family Day, Dalmatia Drive, Slavonia Drive. Za natančen razpored njihovih novih dogodkov glej uradno spletno stran Auto Sport Drive: http://autosportadria.hr/, dodatne informacije lahko opazimo tudi na družabnih spletnih medijih, npr.: https://www.instagram.com/auto_sport_adria/ in https://www.facebook.com/autosportadria.

Ps. Za pomoč pri pripravi teksta in fotografije se v uredništvu www.pag.si zahvaljujemo agenciji Auto Sport Adria.

Sorodni članki

Gulet: prestižno butično križarjenje

Ko si predstavljamo idealno potovanje, nas pogosto prevzamejo slike čudovitih plaž, turkiznega morja in spektakularnih sončnih zahodov. Obala Jadranskega morja v teh sanjah pogosto zaseda posebno mesto, Hrvaška pa s svojo izjemno naravno lepoto uresničuje želje mnogih turistov. Kako bi te sanjarije dopustnikov lahko naredili še bolj spektakularne? Odgovor se skriva v besedi - gulet. Križarjenje na guletih, prekrasnih jadrnicah, je namreč zelo romantično, vsekakor pa mogoče najbolj privlači tudi dejstvo, da je celotno potovanje ukrojeno po željah potnikov.

Nadaljujte z branjem

CRO Race

Osma izvedba mednarodne kolesarske dirke CRO Race bo potekala od 26. septembra do 1. oktobra 2023. Cro Race bo štartal v obmorskem Primoštenu, zaključil pa se bo v hrvaškem glavnem mestu, Zagrebu. Lani, torej leta 2022, je na dirki CRO Race zmagal Slovenec Matej Mohorič, ki je »za dlako«, zaradi bonifikacijskih sekund, ugnal svetovnega zvezdnika, Jonasa Vingegaarda iz Danske. Na preteklih dirkah CRO Race so sodelovale tudi nekateri drugi asi svetovnega kolesarstva: Mark Cavendish, Vincenzo Nibali, Giacomo Nizzolo, Adam Yates.

Nadaljujte z branjem

Sveta Marija, otok na otoku

Čudež narave: na otoku Mljetu je jezero, na katerem se nahaja še en otok, to je majhen otoček Sveta Marija. Otok Mljet se ponaša z naravnim fenomenom, otočkom Sveta Marija, ki je svoje mesto pod soncem našel na južni strani Velikega jezera. Otoček Sveta Marija je zelo slikovit, pred dobrim tisočletjem so na njem benediktinci zgradili samostan s cerkvijo sv. Marije. Benediktinski samostan in čudovita cerkev na otočku Sveta Marija tvorita spomenik izjemne harmonije in arhitekturnega navdiha.

Nadaljujte z branjem