Compare Listings

Košljun, otok Pag

Apartmaji Ana

Apartmaji Ana so tako prostorni, prijetno urejeni in v lepem okolju, da se ob koncu dopusta kar ne boste želeli odpraviti domov. Par korakov do morja, uživanje v osupljivih barvah sončnih zahodov, vonjave borovcev in šumenje morja vam bo ostalo še dolgo v lepem spominu.

Apartmaji Ana

V hiši so trije apartmaji. Vsi so zelo udobni, klimatizirani ter čisti in prijetno urejeni. S teras je čudovit razgled na morje.

Brezžični internet (WiFi) ter satelitska TV so na voljo, prav tako pralni stroj. Gostitelji se bodo z vami sporazumevali v hrvaščini, angleščini in italijanščini, z vami bo verjetno komunicirala Ana Marić, soproga lastnika Duška Marića. Vsak apartma ima prav poseben vhod za večjo zasebnost.

Gostom je na voljo privatno parkirišče,skupna terasa na dvorišču, pa tudi žar blizu hiše za tiste, ki si radi pripravijo sveže ulovljene morske ali druge dobrote. Vrt z negovano trato v senci borovcev meri kar 450 kvadratnih metrov, zato se nikakor ne boste počutili omejene. Gostje lahko koristijo privez in parkirno mesto za čoln.

Do plaže je le 30 metrov, izbirate pa lahko med prodnato, betonirano, skalnato ali peščeno, zagotovo na nobeni ne bo gneče.

Majhna vasica Košljun na jugozahodni strani otoka Paga je idealen kraj za počitek in odklop od vsakdana. Je le pet kilometrov oddaljena od največjega paškega in živahnega mesta, Paga, pa kljub temu tukaj ni gneče, hrupa množic in prometa, zdi se, da je tu čisto drugi svet.

Mir in tišina,  prijeten zaliv v senci stoletnih borovcev nad prodnatimi in peščenimi plažami, idealno za otroke. V bližini je tudi majhna trgovinica, za večje nakupe pa se boste morali odpeljati v bližnji Pag, Povljano, Novaljo ali Šimuni, avtobusna postaja je oddaljena 100 metrov.

Naslov in kontakt:

APARTMAJI ANA
Naslov: Košljunska 123, 23250 Košljun, Croatia
Kontakt: Ana Marić
Telefon: 00 385 99 33 43 640
E-pošta:  –
Splet: –

Sorodni članki

Kišomir – »stajliš« dežniki

Kišomir je očarljiva, zelo simpatična, hrvaška blagovna znamka, ki ponuja popolnoma personalizirane dežnike. Vsak unikatni dežnik je ročno poslikan, po vaših osebnih željah. Čeprav so dežniki ročno delo, so zagotovo 100-odstotno vodoodporni, tako da lahko svoj personalizirani dežnik prosto odprete tudi v najmočnejšem dežnem nalivu. Alfa in omega projekta Kišomir, je mlada dama, Mirna Deskar, ki ob »stajliš dežnikih« izdeluje tudi nekatere druge unikatne izdelke, zaenkrat predvsem čestitke za različne slavnostne dogodke, prireditve.

Nadaljujte z branjem

Bakine čarolije & Kokingrad

Ali ste vedeli, da so na Hrvaškem, v Baranji, postavili pravo graščino za pernate živali in jo poimenovali »Kokingrad« (ljubkovalno slovensko bi lahko morebiti rekli »putkin grad«)? Na simpatično idejo je prišla družina Balaš, ki na svojem kmečkem turizmu imenovanem Bakine čarolije (Slovenci bi rekli Babičine čarovnije), v baranjski vasici Karanac, - med drugim - obiskovalcem nudi tudi prenočišča (sobe, pa še kakšen apartma bi se našel).

Nadaljujte z branjem

Limoni Šik

Limoni. Oranži. Meloni. Lubi. A niso to prekrasna imena za likerje? Limoni – LIMONIN LIKER ŠIK - je izdelan izključno iz neškropljenih limon z obale italijanskega Amalfija. Oranži – POMARANČNI LIKER ŠIK - je logično nadaljevanje zgodbe limoninega likerja. Tudi osnovna surovina mlajšega brata Limonija prihaja iz južne Italije, konkretno s Sicilije. Meloni - MELONIN LIKER ŠIK – osnovo pridobi v zaledju slovenske Istre, približno na 400 metrov nadmorske višine, v vasi Koromači v občini Koper, kjer rastejo okusni meloni (melone), s katerimi je izbor sadnih likerjev pridobil na pestrosti. Lubi - LUBENIČIN LIKER ŠIK – pa nastane, ko se združijo mehka istrska pokrajina, mediteransko podnebje in ljubezen do rodovitne zemlje.

Nadaljujte z branjem