Compare Listings

Košljun, otok Pag

Apartmaji Ana

Apartmaji Ana so tako prostorni, prijetno urejeni in v lepem okolju, da se ob koncu dopusta kar ne boste želeli odpraviti domov. Par korakov do morja, uživanje v osupljivih barvah sončnih zahodov, vonjave borovcev in šumenje morja vam bo ostalo še dolgo v lepem spominu.

Apartmaji Ana

V hiši so trije apartmaji. Vsi so zelo udobni, klimatizirani ter čisti in prijetno urejeni. S teras je čudovit razgled na morje.

Brezžični internet (WiFi) ter satelitska TV so na voljo, prav tako pralni stroj. Gostitelji se bodo z vami sporazumevali v hrvaščini, angleščini in italijanščini, z vami bo verjetno komunicirala Ana Marić, soproga lastnika Duška Marića. Vsak apartma ima prav poseben vhod za večjo zasebnost.

Gostom je na voljo privatno parkirišče,skupna terasa na dvorišču, pa tudi žar blizu hiše za tiste, ki si radi pripravijo sveže ulovljene morske ali druge dobrote. Vrt z negovano trato v senci borovcev meri kar 450 kvadratnih metrov, zato se nikakor ne boste počutili omejene. Gostje lahko koristijo privez in parkirno mesto za čoln.

Do plaže je le 30 metrov, izbirate pa lahko med prodnato, betonirano, skalnato ali peščeno, zagotovo na nobeni ne bo gneče.

Majhna vasica Košljun na jugozahodni strani otoka Paga je idealen kraj za počitek in odklop od vsakdana. Je le pet kilometrov oddaljena od največjega paškega in živahnega mesta, Paga, pa kljub temu tukaj ni gneče, hrupa množic in prometa, zdi se, da je tu čisto drugi svet.

Mir in tišina,  prijeten zaliv v senci stoletnih borovcev nad prodnatimi in peščenimi plažami, idealno za otroke. V bližini je tudi majhna trgovinica, za večje nakupe pa se boste morali odpeljati v bližnji Pag, Povljano, Novaljo ali Šimuni, avtobusna postaja je oddaljena 100 metrov.

Naslov in kontakt:

APARTMAJI ANA
Naslov: Košljunska 123, 23250 Košljun, Croatia
Kontakt: Ana Marić
Telefon: 00 385 99 33 43 640
E-pošta:  –
Splet: –

Sorodni članki

Villa Natura – za nepozaben dopust

Villa Natura se nahaja v osrčju osupljive in barvite pokrajine sončnega Paga, v kraju Mandre. Villa Natura je izredno luksuzno opremljena in na svoji edinstveni lokaciji, tik ob morju, nudi popoln užitek dopustniškega bivanja. Villa Natura ima na voljo sedem prestižnih apartmajev, na voljo pa so tudi druge zanimive storitve in raznovrstne palete aktivnosti, ki bodo vašo počitniško izkušnjo povzdignili na zares visok nivo.

Nadaljujte z branjem

Tatjana Šavorić o avanturi Via Adriatica

Tatjana Šavorić je žena, mama trem otrokom, medicinska sestra, planinka. Tatjana Šavorić je s svojim 25 kil težkim nahrbtnikom v 45 dneh prehodila vseh 1.100 kilometrov po hrvaški obmorski planinski poti imenovani Via Adriatica. Tatjana Šavorić je prva in edina ženska, ki je Vio Adriatico v zimskih razmerah prehodila sama. O svojem podvigu je Tatjana Šavorić, na naše veliko veselje, napisala knjigo z naslovom Moja Planina - Kroz gore uz more, od Prevlake do Istre.

Nadaljujte z branjem

Count`s drinks, pijača grofov

Slovenka in Istrijan sta začela s prvo proizvodnjo craft brezalkoholnih pijač v regiji. Ustvarila sta blagovno znamko Count`s drinks, ki z leti povečuje nabor »grofovskih napitkov«. Sedaj lahko končno dober gin mešate s pravimi craft pijačami.

Nadaljujte z branjem

Povej svoje mnenje

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.