Compare Listings

Košljun, otok Pag

Apartmaji Ana

Apartmaji Ana so tako prostorni, prijetno urejeni in v lepem okolju, da se ob koncu dopusta kar ne boste želeli odpraviti domov. Par korakov do morja, uživanje v osupljivih barvah sončnih zahodov, vonjave borovcev in šumenje morja vam bo ostalo še dolgo v lepem spominu.

Apartmaji Ana

V hiši so trije apartmaji. Vsi so zelo udobni, klimatizirani ter čisti in prijetno urejeni. S teras je čudovit razgled na morje.

Brezžični internet (WiFi) ter satelitska TV so na voljo, prav tako pralni stroj. Gostitelji se bodo z vami sporazumevali v hrvaščini, angleščini in italijanščini, z vami bo verjetno komunicirala Ana Marić, soproga lastnika Duška Marića. Vsak apartma ima prav poseben vhod za večjo zasebnost.

Gostom je na voljo privatno parkirišče,skupna terasa na dvorišču, pa tudi žar blizu hiše za tiste, ki si radi pripravijo sveže ulovljene morske ali druge dobrote. Vrt z negovano trato v senci borovcev meri kar 450 kvadratnih metrov, zato se nikakor ne boste počutili omejene. Gostje lahko koristijo privez in parkirno mesto za čoln.

Do plaže je le 30 metrov, izbirate pa lahko med prodnato, betonirano, skalnato ali peščeno, zagotovo na nobeni ne bo gneče.

Majhna vasica Košljun na jugozahodni strani otoka Paga je idealen kraj za počitek in odklop od vsakdana. Je le pet kilometrov oddaljena od največjega paškega in živahnega mesta, Paga, pa kljub temu tukaj ni gneče, hrupa množic in prometa, zdi se, da je tu čisto drugi svet.

Mir in tišina,  prijeten zaliv v senci stoletnih borovcev nad prodnatimi in peščenimi plažami, idealno za otroke. V bližini je tudi majhna trgovinica, za večje nakupe pa se boste morali odpeljati v bližnji Pag, Povljano, Novaljo ali Šimuni, avtobusna postaja je oddaljena 100 metrov.

Naslov in kontakt:

APARTMAJI ANA
Naslov: Košljunska 123, 23250 Košljun, Croatia
Kontakt: Ana Marić
Telefon: 00 385 99 33 43 640
E-pošta:  –
Splet: –

Sorodni članki

Salajland – božična svetlobna čarovnija

Že več kot dobri dve desetletji praznična čarovnija v času božičnih praznikov osvetljuje družinsko posestvo Salaj v Grabovnici pri Čazmi. Tri generacije družine Salaj si vsako leto zagnano prizadevajo, da bi bila čarovnija luči, ki jo z zaposlenimi ustvarjajo na njihovem velikanskem posestvu, vse bolj spektakularna. Ne le, da hočejo Salajevi ustvariti »Božično čarovnijo svetlobe«, za katero je sedaj uporabljenih že skorajda 5 milijonov raznobarvnih lučk (!), ampak hočejo na »posestvu Salaj Land« ustvariti tudi edinstveno izkušnjo, ki bo združevala in osrečevala ljudi. Svetlobne dekoracije Salajlanda si lahko ogledate prav vsak dan med 1. 12. 2023 in 8. 1. 2024.

Nadaljujte z branjem

Martinovanje v Medžimurju

Začetek novembra je v znaku mladega vina, kar v Medžimurju pomeni le eno – na medžimurski vinski cesti je čas za martinovanje. In ne pozabimo: o kakovosti vin medžimurske vinske ceste pričajo številne Decanterjeve nagrade, ki vsako leto prispejo na naslove lokalnih vinarjev.

Nadaljujte z branjem

Osrednja Hrvaška vabi

Osrednja Hrvaška je destinacija, ki ponuja izjemno raznolikost in privlačnost za turiste vseh profilov. Kombinacija ohranjene narave, bogate kulturne dediščine, termalnega turizma, številnih možnosti za aktivne počitnice, avtohtone ekološke gastronomije in vrhunske enologije je tisto, kar to regijo postavlja na zemljevid počitniških destinacij, ki jih velja raziskati.

Nadaljujte z branjem