Compare Listings

Sem Peter Gavez, lastnik, urednik in novinar spletnega portala www.pag.si.

Novinarske obrti sem se naučil v velikih medijskih hišah: www.rtvslo.si in www.siol.net. Po petindvajsetih letih dela na največjih spletnih portalih v Sloveniji, sem se leta 2016 odločil, da se lotim novega, svojega projekta. Zasnoval sem turistični portal o Pagu. Ta otok sem namreč odlično poznal, saj sem ga redno obiskoval mnoga leta.

Že po krajšem delovanju spletne strani in številnih komentarjih, je bilo opazno, da si Slovenci želimo številnih zanimivih vsebin, ki bi pokrivale odlične turistične zgodbe celotne Hrvaške. In tako je www.pag.si že po letu dni delovanja, na stari dobri in za marsikoga neposrečeni spletni domeni, začel pridno širiti nabor svojih raznolikih člankov.

Naša želja je (imam tudi nekaj občasnih »pomagačev«), da ustvarimo spletni portal, ki bo zasnovan po željah uporabnika, torej predvsem (turističnega) obiskovalca Hrvaške. Upamo, da bo www.pag.si vsekakor odličen spletni pripomoček za prav vsakega Slovenca, ki se odpravlja na obisk naše južne sosede. Naš portal želi s številnimi dobrimi in daljšimi teksti ter z bogatim fotografskim materialom zares odlično predstaviti turistični vidik ne samo »morske«, ampak celotne, Hrvaške.

Zmeraj boljša, skorajda odlična obiskanost spletne strani nam iz meseca v mesec vliva dodatno energijo. Verjemite, da se trudimo, kolikor je le mogoče, da na ekrane vaših računalnikov in mobilnikov pripeljemo nove atraktivne vsebine. Upamo, da vas bomo nekoč pritegnili tudi s prispevki narejenimi v video-formatu, naša vizija pa je tudi, da bi lahko objavljene vsebine predstavili tudi v različnih (svetovnih) jezikih.

Vabimo vas, da nas pridno in redno obiskujete, lahko pa nam tudi pišete:  peter.gavez(afna)gmail.com. Lep turistični pozdrav iz www.pag.si in naše facebook skupnosti na naslovu https://www.facebook.com/gremonamorje/.