Compare Listings

Villa Tereza

11 Caska, 53291
35€

Opis

Villa Tereza se s svojimi obnovljenimi in lepimi petimi apartmaji (od 2 do 8 oseb) nahaja tik ob morju, do morja je le večji skok oziroma le 10 metrov. Villo Terezo najdete v osrčju otoka Paga, v centru kraja Caska, ki leži popolnoma blizu žurerskih Zrć oziroma zmeraj bolj privlačne in dogodivščin polne Novalje.

Villo Terezo upravlja družina, ki zagotovo ve, kako se »streže gostu«, saj se s turizmom ukvarjajo že preko 50 let. Hiša Villa Tereza se nahaja v samem središču zaliva Caska, to je le 15 minut hoje od svetovno znane plaže Zrće i le 3 kilometre od hitrorastočega mesta Novalja. Položaj hiše najdete tudi na google maps:  http://goo.gl/maps/AqfKA. Caska je majhno naselje z apartmaji in restavracijami, najbližjo trgovino in vse za »nujno potreben apartmajski nakup«, pa najdete v bogato založeni Novalji. Več o sami Caski si lahko preberete v članku z naslovom: Caska, potopljeno mesto.

Apartmajska hiša Villa Tereza je obkrožena z zelenjem in se nahaja tik ob morju. Majhna zasebna plaža se skorajda dotika teras in balkonov hiše, večja peščena plaža v Caski pa je oddaljena le 100 metrov. V sami hiši Villa Tereza je na voljo pet apartmajev, najmanjši apartma je za 2 osebi, največji pa celo za 8 oseb. Vsi apartmaji imajo »dovolj velik komfort«, da se boste v njih počutili domače in lepo. Najemniki apartmajev lahko na vrtu uporabljajo tudi paviljon (s pogledom na morje), v katerem je velik žar.

Ponovimo. V Villi Tereza si lahko zbistrite duha in um ter se zares oddahnete od vsakdanjih skrbi.  Objekt je samo 10 metrov oddaljen od plaže, nudi pa namestitev v petih apartmajih. Apartmaji so primerni za 2 do 8 oseb, imajo eno ali več spalnic, kopalnico, kuhinjo, dnevno sobo, teraso s pogledom na morje, sat TV, internet (wifi) in pa klimo. Vsi apartmaji so kategorizirani s tremi zvezdicami. Gostom je na voljo tudi parkirišče, vez za čoln in pa, seveda, uporaba žara. V neposredni bližini objekta so tenis igrišča, bari, restavracije, diskoteke ter zabava na vodi.

Lastniki apartmajev lahko z vami komunicirajo v domači hrvaščini (posledično in delno tudi v  slovenščini), angleščini, nemščini in italijanščini. Uradna spletna stran Ville Tereze: villa-tereza.com.

  • Address: Caska 11
  • Mesto: Caska
  • Dežela Hrvaška
  • Poštna št.: 53291
  • Država: Croatia

Podrobnosti

Posodobljeno 8 novembra, 2019 ob 7:00 pop

  • Cena: 35€
  • Velikost objekta 25
  • Tip objekta: Hiša
  • Možnost: Najem

Podobne namestitve

60€

Hiša Bakija, v kraju Pakoštane

Ul. bana Josipa Jelačića 22, 23211, Pakoštane, Hrvaška

Beds: 3Baths: 2: 120

Hiša

4 leta nazaj

60€

Beds: 3Baths: 2: 120

Hiša

4 leta nazaj

ugodno

Apartmaji Ana

63006, Košljun, Grad Pag, Zadarska županija, Hrvaška

: 80

Hiša

4 leta nazaj

ugodno

: 80

Hiša

4 leta nazaj

ugodno

Villa Andreja – Apartmaji Tončica

Ul. Ivana Mažuranića 1, 23250, Pag, Croatia

: 50

Hiša

4 leta nazaj

ugodno

: 50

Hiša

4 leta nazaj