Compare Listings

Villa Andreja – Apartmaji Tončica

Ul. Ivana Mažuranića 1, 23250, Pag, Croatia
ugodno

Opis

Jutra nad modrozelenim morjem, ki s svojimi valčki vabi na kopanje le nekaj deset metrov od vašega okna, so nekaj najlepšega, kar si zamislimo za dopust. Ko se sonce dvigne nad obzorje in se vam zahoče kopanja, samo pograbite brisačo, prečkate cesto in se po 50 stopnicah spustite do obale, kjer vas že čaka prodnata plaža, pomol in morje. Villa Andreja je tako blizu, da vam ni potrebno nositi vseh stvari sem in tja, temveč se do tja lagodno posprehodite tudi na zajtrk, kosilo, kavico ali popoldanski dremež.

Villa Andreja je odličen izbor za udoben in prijeten dopust. Leta 2009 v celoti renovirana stavba je opremljena z izrednim estetskim občutkom lastnice Tončice, ki svojo umetniško žilico imenitno dopolnjuje z italjanskim designom in elegantno ter sodobno opremo.

V troetažni stavbi je 5 apartmajev, pravih stanovanj, od katerih vsak nudi udobje za zelo prijetno bivanje od 2 do 7 gostom. Center mesta Pag  in glavna mestna plaža Prosika sta oddaljena le 15 minut lagodne hoje. Vodice, ta del mesta, imajo zeleno in mirno okolico na južni strani Paškega zaliva z vso infrastrukturo za prijeten dopust: od dobro založenih špecerij, pošte, športnih objektov, plaž ter avtobusnih povezav.

Do vile, obdane s kamnitim zidom in zelenjem vodi z ulice tlakovan dostop. Ob vili, ki je v drugi vrsti od morja, je parkirišče s senco za več avtomobilov in prikolice za čolne. Lastnica Tončica zelo skrbi za cvetoč in senčnat vrt, kot nalašč za sprostitev in kramljanje ob dišeči  kavici. Veliko je kotičkov za posedanje, velika gugalnica z mehkimi sedeži pa kar vabi k počivanju. Trava je negovana, senčnice pa so poleg druženja idealne tudi za branje po kosilu. Otroci lahko uživajo na igralih, starši pa se na dopustu povsem sprostijo, saj je vrt ograjen in varen za igro. Na velikem dvorišču sta tudi dva žara, kjer si lahko pripravite kaj slastnega za pod zob, morda tudi sveže ulovljene ali kupljene ribe. Hišo in vrt obkrožajo cvetoči oleandri in hortenzije, ki dajejo še posebej svež in privlačen videz.

Apartmaji so moderno opremljeni z vsem, kar potrebujete za prijeten dopust, so veliki in udobni. Imajo eno ali dve spalnici, kuhinjo z jedilnico, eno ali dve kopalnici, dnevno sobo, veliko zasenčeno teraso z mizo in stoli ter z razgledom na morje in /ali dvorišče.  Na vseh oknih in vratih na teraso so lesena polkna, ki še dodatno ščitijo pred poletno vročino. Internet in wifi delata odlično. V apartmajih so nameščene klimatske naprave ter barvni TV sprejemniki z veliko satelitskimi programi.

Plaža je nekaj metrov široka, z drobnim prodom, dopolnjuje jo pomol s privezi za čolne. Na  njem se lahko sončite tudi v večernem zahajajočem soncu. Obala se blago spušča v morje, zato se lahko otroci imenitno igrajo. Nad morjem se dviguje kamnita stena, polna zglajenih skladov, idealna lokacija za fotografe. Če vam je na plaži prevroče, se lahko tudi umaknete v senco na betonsko ploščad nad morjem.

Lastnica Tončica je rojena Pažanka, po končanem šolanju pa se je poročila v Italijo. Med sezono se vrača na njej tako ljubi otok in tu preživi skoraj pol leta. Skrbi za goste, njihovo namestitev in dobro počutje ter se prijazno trudi ugoditi njihovim željam.

Z veseljem vam bo postregla s kopico drobnih zanimivosti, napotkov in predlogov za krajše izlete po Pagu. Zaradi odlične lokacije in namestitve te prijaznosti in gostoljubnosti se gostje vsako leto radi vračajo.

Z njo se boste lahko pogovarjali italijansko, angleško, nemško in seveda hrvaško, pa tudi slovenščina ji ne dela težav.

V prostem času je  Tončica predvsem slikarka. Med bivanjem v Villi Andreji boste lahko občudovali njene umetnine, čudovite slike z najrazličnejšimi motivi.  Nekatere od njih so bile razstavljene tudi na pomembnejših tujih in domačih razstavah.

Apartmaje priporočamo predvsem družinam, saj je morje na tem mestu prav idilično s svojimi zalivčki, vsak dan si lahko za kopanje in sončenje izberete drugega.

  • Address: Ul. Ivana Mažuranića 1
  • Mesto: Pag
  • Dežela Hrvaška
  • Poštna št.: 23250
  • Država: Slovenia

Podrobnosti

Posodobljeno 8 novembra, 2019 ob 7:16 pop

  • Cena: ugodno
  • Velikost objekta 50
  • Tip objekta: Hiša
  • Možnost: Najem

Sub Listings

Title Property Type Price Beds Baths Property Size Availability Date

apartma 1

0€ 5 70

apartma 2

0€ 7 70

apartma 3

0€ 5 60

apartma 4

0€ 4 50

apartma 5

0€ 6 75

Podobne namestitve

35€

Villa Tereza

11 Caska, 53291

: 25

Hiša

3 leta nazaj

35€

: 25

Hiša

3 leta nazaj

ugodno

Apartmaji Damir

Maunska ul. 19, 23251, Mandre, Croatia

: 48

Hiša

3 leta nazaj

ugodno

: 48

Hiša

3 leta nazaj

ugodno

Apartmaji Ana

63006, Košljun, Grad Pag, Zadarska županija, Hrvaška

: 80

Hiša

3 leta nazaj

ugodno

: 80

Hiša

3 leta nazaj