Compare Listings

Vila Kruna v kraju Kraj

Općina Tkon, Zadarska županija, 23212, Hrvaška
ugodno

Opis

Vila Kruna (po slovensko – krona) leži na otoku Pašmanu, v kraju z imenom Kraj. V vili Kruna je sedem zares lepo opremljenih apartmajev, vila pa se ponaša s štirimi zvezdicami. Najmanjši apartma sprejme 2 osebi, največji pa tudi do 9 oseb. Skupno število oseb, ki jih lahko hkrati sprejme vila Kruna je 30 oseb.

Vila Kruna je od morja in od plaže oddaljena le 10 metrov, koristite pa lahko tudi bazen, ki se nahaja na dvorišču oziroma vrtu razkošno opremljene hiše. Vsak od sedmih apartmajev je opremljen »po svoje, z okusom«, seveda pa v apartmajih ne manjkata niti televizija ali internet (wifi).

Obe apartmajski vili (neposredno ob Kruni je tudi vila Palma) po vaši želji ponujata polpenzion (zajtrk in večerjo), klimatizirana jedilnica v vili Kruna sprejme okrog 40 ljudi. V ponudbi so zmeraj trije meniji, ki jih gosti izberete po svojih željah.

Družina Kontin zelo lepo skrbi za svojo vilo Kruno. Zato naj vas ne preseneti, ko boste naleteli na: (že omenjeni) tudi zvečer in ponoči zelo lepo razsvetljeni bazen, nekoliko roštiljev (z večjo streho), ki le čakajo na nadebudne kuharske mojstre, dvoranico za fitnes (s številnimi športnimi napravami), veliko otroško igrišče na zelenem vrtu, pijačo dobrodošlice …

Naj omenimo le še nekaj dodatnih uslug: na voljo so manjše otroške posteljice, če potrebujete pralni stroj ga lahko uporabite, za goste se zlahka najde tudi likalnik ali kaj drugega … Družina pazi na čistočo, vsekakor boste ob prihodu naleteli na čisto in dišečo posteljnino.

Ponavadi gostje pridejo s svojim lastnim prevozom. Za avto vam ni treba skrbeti, saj je dovoz na parkirišče vile enostaven, parkirišče pa prostrano, vsakega gosta čaka svoje parkirno mesto.

Do samega centra tega malega kraja z imenom Kraj je le 50 metrov, trgovina z živili, lekarna in menjalnica so oddaljene 3 kilometre. Kraj je naselje na jugovzhodnem delu otoka Pašmana, upravno spada pod občino Pašman Zadarske županije. Leži 3 km južno ob lokalni cesti, ki povezuje mesto Pašman z Tkonom, ter je oddaljeno okoli 300 m od Pašmanskega kanala.

Domačini radi poudarijo, da se njihov kraj Kraj nahaja na odličnem kraju, saj je od tukaj odlično izhodišče za izlete po otoku Pašmanu (tudi Ugljanu), dokaj blizu pa se nahajajo tudi številne in zelo znane znamenitosti: zgodovinski mesti Zadar in Biograd, senzacionalni »nacionalni parki«: Kornati, Krka in Paklenica ter zmeraj krasna naravna parka Vransko jezero in Telaščica.

  • Address: Kraj
  • Mesto: Pašman
  • Dežela Hrvaška
  • Poštna št.: 23212
  • Država: Croatia

Podrobnosti

Posodobljeno 8 novembra, 2019 ob 7:10 pop

  • Cena: ugodno
  • Velikost objekta 37
  • Tip objekta: Hiša
  • Možnost: Najem

Podobne namestitve

ugodno

Apartmaji Damir

Maunska ul. 19, 23251, Mandre, Croatia

: 48

Hiša

4 leta nazaj

ugodno

: 48

Hiša

4 leta nazaj

ugodno

Villa Andreja – Pension Mare (sobe)

Ul. Ivana Mažuranića 1, 23250, Pag, Hrvaška

: 5

Hiša

3 leta nazaj

ugodno

: 5

Hiša

3 leta nazaj

60€

Hiša Bakija, v kraju Pakoštane

Ul. bana Josipa Jelačića 22, 23211, Pakoštane, Hrvaška

Beds: 3Baths: 2: 120

Hiša

3 leta nazaj

60€

Beds: 3Baths: 2: 120

Hiša

3 leta nazaj