Compare Listings

Apartmaji Ana

63006, Košljun, Grad Pag, Zadarska županija, Hrvaška
ugodno

Opis

Apartmaji Ana, na otoku Pagu, kraju Košljun, v apartmajski hiši so trije, so tako prostorni, prijetno urejeni in v lepem okolju, da se ob koncu dopusta kar ne boste želeli odpraviti domov. Par korakov do morja, uživanje v osupljivih barvah sončnih zahodov, vonjave borovcev in šumenje morja vam bo ostalo še dolgo v lepem spominu.

V hiši so trije apartmaji. Vsi so zelo udobni, klimatizirani ter čisti in prijetno urejeni. S teras je čudovit razgled na morje. Brezžični internet (WiFi) ter satelitska TV so na voljo, prav tako pralni stroj. Gostitelji se bodo z vami sporazumevali v hrvaščini, angleščini in italijanščini, z vami bo verjetno komunicirala Ana Marić, soproga lastnika Duška Marića. Vsak apartma ima prav poseben vhod za večjo zasebnost.

Gostom je na voljo privatno parkirišče,skupna terasa na dvorišču, pa tudi žar blizu hiše za tiste, ki si radi pripravijo sveže ulovljene morske ali druge dobrote. Vrt z negovano trato v senci borovcev meri kar 450 kvadratnih metrov, zato se nikakor ne boste počutili omejene. Gostje lahko koristijo privez in parkirno mesto za čoln. Do plaže je le 30 metrov, izbirate pa lahko med prodnato, zbetonirano, skalnato ali peščeno, zagotovo na nobeni ne bo gneče.

Majhna vasica Košljun na jugozahodni strani otoka Paga je idealen kraj za počitek in odklop od vsakdana. Je le pet kilometrov oddaljena od največjega paškega in živahnega mesta, Paga, pa kljub temu tukaj ni gneče, hrupa množic in prometa, zdi se, da je tu čisto drugi svet. Mir in tišina,  prijeten zaliv v senci stoletnih borovcev nad prodnatimi in peščenimi plažami, idealno za otroke. V bližini je tudi majhna trgovinica, za večje nakupe pa se boste morali odpeljati v bližnji Pag, Povljano, Novaljo ali Šimuni, avtobusna postaja je oddaljena 100 metrov.

  • Address: Košljunska 123
  • Mesto: Košljun
  • Dežela Hrvaška
  • Poštna št.: 23250
  • Država: Croatia

Podrobnosti

Posodobljeno 8 novembra, 2019 ob 7:08 pop

  • Cena: ugodno
  • Velikost objekta 80
  • Tip objekta: Hiša
  • Možnost: Najem

Podobne namestitve

ugodno

Vila Kruna v kraju Kraj

Općina Tkon, Zadarska županija, 23212, Hrvaška

: 37

Hiša

3 leta nazaj

ugodno

: 37

Hiša

3 leta nazaj

60€

Hiša Bakija, v kraju Pakoštane

Ul. bana Josipa Jelačića 22, 23211, Pakoštane, Hrvaška

Beds: 3Baths: 2: 120

Hiša

2 leta nazaj

60€

Beds: 3Baths: 2: 120

Hiša

2 leta nazaj

ugodno

Vila Palma v kraju Kraj

Kraj 122a, 23212 Tkon, Hrvatska

: 29

Hiša

3 leta nazaj

ugodno

: 29

Hiša

3 leta nazaj