Villa Tereza – Caska, otok Pag

Caska
  • od 35 do 180 evrov
  • 5 apartmajev
  • 10 m do plaže
  • 25 - 100 kv. metrov
Apartmaji
Terezija Turina

Villa Tereza se s svojimi obnovljenimi in lepimi petimi apartmaji (od 2 do 8 oseb) nahaja tik ob morju, do morja je le večji skok oziroma le 10 metrov. Villo Terezo najdete v osrčju otoka Paga, v centru kraja Caska, ki leži popolnoma blizu žurerskih Zrć oziroma zmeraj bolj privlačne in dogodivščin polne Novalje.

Z Villo Terezo upravlja družina, ki zagotovo ve, kako se »streže gostu«, saj se s turizmom ukvarjajo že preko 50 let. Hiša Villa Tereza se nahaja v samem središču zaliva Caska, to je le 15 minut hoje od svetovno znane plaže Zrće i le 3 kilometre od hitro rastočega mesta Novalja. Položaj hiše najdete tudi na google maps:  http://goo.gl/maps/AqfKA. Caska je majhno naselje z apartmaji in restavracijami, najbližjo trgovino in vse za »nujno potreben apartmajski nakup«, pa najdete v bogato založeni Novalji. Več o sami Caski si lahko preberete v članku z naslovom: Caska, potopljeno mesto.

Apartmajska hiša Villa Tereza je obkrožena z zelenjem in se nahaja tik ob morju. Majhna zasebna plaža se skorajda dotika teras in balkonov hiše, večja peščena plaža v Caski pa je oddaljena le 100 metrov. V sami hiši Villa Tereza je na voljo pet apartmajev, najmanjši apartma je za 2 osebi, največji pa celo za 8 oseb. Vsi apartmaji imajo »dovolj velik komfort«, da se boste v njih počutili domače in lepo. Najemniki apartmajev lahko na vrtu uporabljajo tudi paviljon (s pogledom na morje), v katerem je velik žar.

Ponovimo. V Villi Tereza si lahko zbistrite duha in um ter se zares oddahnete od vsakdanjih skrbi.  Objekt je samo 10 metrov oddaljen od plaže, nudi pa namestitev v petih apartmajih. Apartmaji so primerni za 2 do 8 oseb, imajo eno ali več spalnic, kopalnico, kuhinjo, dnevno sobo, teraso s pogledom na morje, sat TV, internet (wifi) in pa klimo. Vsi apartmaji so kategorizirani s tremi zvezdicami. Gostom je na voljo tudi parkirišče, vez za čoln in pa, seveda, uporaba žara. V neposredni bližini objekta so tenis igrišča, bari, restavracije, diskoteke ter zabava na vodi.

Lastniki apartmajev lahko z vami komunicirajo v domači hrvaščini (posledično in delno tudi v  slovenščini), angleščini, nemščini in italijanščini. Uradna spletna stran Ville Tereze: villa-tereza.com.

Nastanitev
Število vseh apartmajev: 5
Sporazumevanje: hrvaški, angleški, nemški, italjanski jezik
Oseb:Od 1 do 8 oseb na posamezen (1) apartma, največ 27 oseb v celotni hiši.
Lastniki bivajo v objektu: NE
Invalidi: DA, v pritličju.
Domači ljubljenčki: DA, psi so zaželeni ob predhodni najavi (manjše doplačilo).
TV:  DA (kabelska televizija, številni domači in tuji programi).
Morje: 10 m. Plaža: 10 m.
Trgovina: 300 m. Kiosk: DA – 500 m.
Pošta: DA – 2000 m. Parkirišče: DA.
Internet, WiFi: DA Kopalnica: DA
Stranišče: DA Klima: DA, v vseh apartmajih.
Pralni stroj: DA, na zahtevo. Sušilni stroj: DA, na zahtevo.
Hladilnik: DA, v vsakem apartmaju (z manjšim zamrzovalnikom). Posoda: DA (osnovno).
Posteljnina: DA Pitna voda: DA
Mreža za komarje na oknih: NE Roštilj: DA.
Ventilator: NE, apartmaji imajo klimatsko napravo.
Na voljo privez za čoln
Ostalo: Pranje perila in likanje na zahtevo
Podatki lastnika
Terezija Turina

Caska 11,
53296 Zubovići
Hrvaška

+385 91 65 93 665
villa.tereza.pag@gmail.com
http://villa-tereza.com/


NA VRH