Villa Andreja – Pension Mare (sobe)

Pag
  • ugodno
  • 9
  • 50 do plaže
  • do 16 kv. metrov
Sobe
TONČICA FABIJANIĆ BRAGGIO

Jutra nad modrozelenim morjem, ki s svojimi valčki vabi na kopanje le nekaj deset metrov od vašega okna, so nekaj najlepšega, kar si zamislimo za dopust. Ko se sonce dvigne nad obzorje in se vam zahoče kopanja, samo pograbite brisačo, prečkate cesto in se po 50 stopnicah spustite do obale, kjer vas že čaka prodnata plaža, pomol in morje.

mini-IMG_5548Villa Andreja je tako blizu morja, da vam ni potrebno nositi vseh stvari sem in tja, temveč se do tja lagodno posprehodite tudi na zajtrk, kosilo, kavico ali popoldanski dremež.

Villa Andreja je odličen izbor za udoben in prijeten dopust. Leta 2009 v celoti renovirana stavba je opremljena z izrednim estetskim občutkom lastnice Tončice, ki svojo umetniško žilico imenitno dopolnjuje z italjanskim designom in elegantno ter sodobno opremo.

V troetažni stavbi je ob petih apartmajih tudi 9 sob, od katerih vsaka soba nudi udobje za zelo prijetno bivanje od 2 do 4 gostom. Center mesta Pag  in glavna mestna plaža Prosika sta oddaljena le 15 minut lagodne hoje. Vodice, ta del mesta, imajo zeleno in mirno okolico na južni strani Paškega zaliva z vso infrastrukturo za prijeten dopust: od dobro založenih špecerij, pošte, športnih objektov, plaž ter avtobusnih povezav.

mini-mini-DSC_0714Do vile, obdane s kamnitim zidom in zelenjem vodi z ulice tlakovan dostop. Ob vili, ki je v drugi vrsti od morja, je parkirišče s senco za več avtomobilov in prikolice za čolne. Lastnica Tončica zelo skrbi za cvetoč in senčnat vrt, kot nalašč za sprostitev in kramljanje ob dišeči  kavici. Veliko je kotičkov za posedanje, velika gugalnica z mehkimi sedeži pa kar vabi k počivanju.

Trava je negovana, senčnice pa so poleg druženja idealne tudi za branje po kosilu. Otroci lahko uživajo na igralih, starši pa se na dopustu povsem sprostijo, saj je vrt ograjen in varen za igro. Na velikem dvorišču sta tudi dva žara, kjer si lahko pripravite kaj slastnega za pod zob, morda tudi sveže ulovljene ali kupljene ribe. Hišo in vrt obkrožajo cvetoči oleandri in hortenzije, ki dajejo še posebej svež in privlačen videz.

mini-IMG_5564Gostje lahko izbirajo med nastanitvami različnih vrst. Odločijo se lahko samo za nočitev, kar je idealno za tiste, ki bodo delali izlete po otoku. Izberete lahko še nočitev z zajtrkom za tiste, ki so radi čez dan neodvisni in pa storitev polpenziona (nočitev, zajtrk in večerja) za tiste, ki se na dopustu želijo popolnoma spočiti od vsakdanjih obveznosti. Vsem gostom pa je na voljo kompletno opremljena kuhinja, da si sami pripravijo razne prigrizke ali obroke.  Sobe so v pritličju in prvem nadstropju. Tiste v prvi etaži so primerne tudi za invalide.  Vse sobe so opremljene z ventilatorji, nekatere imajo tudi klimatsko napravo. Sobe z balkonom imajo pogled na morje.

Na vseh oknih in vratih na balkon so lesena polkna, ki še dodatno ščitijo pred poletno vročino. Internet in Wi-Fi delata odlično. V sobah so barvni TV sprejemniki z veliko satelitskimi programi.

Plaža je nekaj metrov široka, z drobnim prodom, dopolnjuje jo pomol s privezi za čolne. Na  njem se lahko sončite tudi v večernem zahajajočem soncu. Obala se blago spušča v morje, zato se lahko otroci imenitno igrajo. Nad morjem se dviguje kamnita stena, polna zglajenih skladov, idealna lokacija za fotografe. Če vam je na plaži prevroče, se lahko tudi umaknete v senco na betonsko ploščad nad morjem.

mini-IMG_5483Lastnica Tončica je rojena Pažanka, po končanem šolanju pa se je poročila v Italijo. Med sezono se vrača na njej tako ljubi otok in tu preživi skoraj pol leta. Skrbi za goste, njihovo namestitev in dobro počutje ter se prijazno trudi ugoditi njihovim željam. Z veseljem vam bo postregla s kopico drobnih zanimivosti, napotkov in predlogov za krajše izlete po Pagu. Zaradi odlične lokacije in namestitve te prijaznosti in gostoljubnosti se gostje vsako leto radi vračajo.

V Villi Andreji se najdejo sobe in apartmaji.
V Villi Andreji se najdejo sobe in apartmaji.

Z njo se boste lahko pogovarjali italijansko, angleško, nemško in seveda hrvaško, pa tudi slovenščina ji ne dela težav. V prostem času je  Tončica predvsem slikarka. Med bivanjem v Villi Andreji boste lahko občudovali njene umetnine, čudovite slike z najrazličnejšimi motivi.  Nekatere od njih so bile razstavljene tudi na pomembnejših tujih in domačih razstavah.

Sobe priporočamo predvsem parom in starejšim, saj je morje zelo blizu in lahko dostopno, pa tudi do centra mesta ni daleč. V Villi Andreji bodo poleg prijetne nastanitve po želji poskrbeli tudi za vašo prehrano.

Nastanitev:
Villa Andreja je zgrajena 1975 in kompletno obnovljena 2009. V stavbi je poleg sob tudi 5 apartmajev.

Nastanitev
Število vseh sob: 9
Oseb:Od 1 do 4 osebe na posamezno (1) sobo, največ 24 oseb.
Lastniki bivajo v objektu: DA
Invalidi: DA, v pritličju.
Domači ljubljenčki: DA, psi so zaželeni ob predhodni najavi (manjše doplačilo).
TV:  DA (kabelska televizija, številni domači in tuji programi).
Morje: 50 m. Plaža: 50m.
Trgovina: 300 m. Kiosk: DA – 500 m.
Pošta: DA – 2000 m. Parkirišče: DA , veliko pokrito parkirišče na dvorišču za avtomobile in prikolice za čolne.
Internet, WiFi: DA Kopalnica: DA, v sobi ali privatna na hodniku.
Stranišče: DA Klima: DA, v dveh sobah.
Pralni stroj: DA, na zahtevo. Sušilni stroj: DA, na zahtevo.
Hladilnik: DA, na voljo v skupni kuhinji (z manjšim zamrzovalnikom). Posoda: DA (osnovno).
Posteljnina: DA Pitna voda: DA
Mreža za komarje na oknih: NE Roštilj: DA, v senci, za hišo.
Ventilator: DA, talni ali stropni, nekatere sobe imajo tudi klimatsko napravo.
Na voljo privez za čoln
Ostalo: Pranje perila in likanje na zahtevo
Podatki lastnika
TONČICA FABIJANIĆ BRAGGIO

Ulica Ivana Mažuranića 1 ,
23250
Hrvaška
Tel: 00385 23 611 235
GSM: 00385 91 919 96 68
info@pensionemare.com
www.pensionemare.net


NA VRH