Na otoku Pašmanu: Vila Kruna

Kraj
  • ugodno
  • 7 apartmajev
  • 10 m do plaže
  • 37 - 113 kv. metrov
Apartmaji
Darko Kontin

Vila Kruna (po slovensko – krona) leži na otoku Pašmanu, v kraju z imenom Kraj. V vili Kruna (z bazenom!) je sedem zares lepo opremljenih apartmajev, vila pa se ponaša s štirimi zvezdicami. Najmanjši apartma sprejme 2 osebi, največji pa tudi do 9 oseb. Skupno število oseb, ki jih lahko hkrati sprejme vila Kruna je 30 oseb.

VilaKrunaHomebanner2Vila Kruna je od morja in od plaže oddaljena le 10 metrov, koristite pa lahko tudi bazen, ki se nahaja na dvorišču oziroma vrtu razkošno opremljene hiše. Vsak od sedmih apartmajev je opremljen »po svoje, z okusom«, seveda pa v apartmajih ne manjkata niti televizija ali internet (wifi). Obe apartmajski vili (neposredno ob Kruni je, istih lastnikov, tudi vila Palma) po vaši želji ponujata polpenzion (zajtrk in večerjo), klimatizirana jedilnica v vili Kruna sprejme okrog 40 ljudi. V ponudbi so zmeraj trije meniji, ki jih gosti izberete po svojih željah.

Družina Kontin zelo lepo skrbi za svojo vilo Kruno. Zato naj vas ne preseneti, ko boste naleteli na: (že omenjeni) tudi zvečer in ponoči zelo lepo razsvetljeni bazen, nekoliko roštiljev (z večjo streho), ki le čakajo na nadebudne kuharske mojstre, dvoranico za fitnes (s številnimi športnimi napravami), veliko otroško igrišče na zelenem vrtu, pijačo dobrodošlice …

Naj omenimo le še nekaj dodatnih uslug: na voljo so manjše otroške posteljice, če potrebujete pralni stroj ga lahko uporabite, za goste se zlahka najde tudi likalnik ali kaj drugega … Družina pazi na čistočo, vsekakor boste ob prihodu naleteli na čisto in dišečo posteljnino.

Ponavadi gostje pridejo s svojim lastnim prevozom. Za avto vam ni treba skrbeti, saj je dovoz na parkirišče vile enostaven, parkirišče pa prostrano, vsakega gosta čaka svoje parkirno mesto. Skorajda ni potrebno izpostavljati, da so apartmaji opremljeni vrhunsko (tv, internet oz. wifi, klima itd.).
pašman.kraj
Razsvetljeni bazen, ki se nahaja v sklopu vrta, doda našemu počitniškemu ugodju dodatno piko na i. Do samega centra tega malega kraja z imenom Kraj je le 50 metrov, trgovina z živili, lekarna in menjalnica so oddaljene 3 kilometre. Prebivalci, ne samo Kraja, ampak na celotnem otoku Pašman, se ukvarjajo z oljkarstvom in vinogradništvom, vse bolj pa je pomemben tudi (ekološko naravnani) turizem.

Do samega centra tega malega kraja z imenom Kraj je le 50 metrov, trgovina z živili, lekarna in menjalnica so oddaljene 3 kilometre. Kraj je naselje na jugovzhodnem delu otoka Pašmana, upravno spada pod občino Pašman Zadarske županije. Leži 3 km južno ob lokalni cesti, ki povezuje mesto Pašman z Tkonom, ter je oddaljeno okoli 300 m od Pašmanskega kanala.

gugalnicaDomačini radi poudarijo, da se njihov kraj Kraj nahaja na odličnem kraju, saj je od tukaj odlično izhodišče za izlete po otoku Pašmanu (tudi Ugljanu), dokaj blizu pa se nahajajo tudi številne in zelo znane znamenitosti: zgodovinski mesti Zadar in Biograd, senzacionalni »nacionalni parki«: Kornati, Krka in Paklenica ter zmeraj krasna naravna parka Vransko jezero in Telaščica.

Ponovimo in poudarimo na kratko: V mestecu Kraj, na otoku Pašmanu, se le 10 metrov od morja ter ena ob drugi nahajata apartmajski vili Kruna in Palma (s skupnim bazenom), ki ju upravlja prijazna družina Kontin. Obe vili se nahajata tik ob peščeni plaži, nudita pa prekrasen pogled na Pašmanski kanal. Sama lokacija in zares udobni pogoji bivanja zagotavljajo čudovite dopustniške dni.

Več informacij najdete na odlični spletni strani: http://www.vila-kruna.com/, in sicer v več jezikih: hrvaščini, angleščini, nemščini, italijanščini in madžarščini.

Podatki lastnika
Darko Kontin

Kraj 122a,
23212 Tkon
Hrvaška
Fax: +385 (0)23/285-410
GSM: +385 (0)98/504-606
apartmani@vila-kruna.com
http://www.vila-kruna.com/


NA VRH