Apartmaji Damir (v Mandrah)

Mandre
  • ugodno
  • 5 apartmajev
  • 250 m do plaže
  • 48-55 kv. metrov
Apartmaji
Damir Čemeljić

Apartmaji Damir se nahajajo v turističnem mestecu Mandre.

Več o Mandrah si lahko preberete, če kliknete sem: Mandre, družinska turistična oaza, več o paških plažah pa, če kliknete sem: Gremo se kopat … na paške plaže. Z balkonov, teras apartmajev Damir lahko uživamo v enkratnih pogledih na kraj Mandre, sončni zahodi v Mandrah pa so eni izmed najlepših na celotnem Jadranu.

Apartmaji Damir (5 apartmajev) gostu nudijo vse potrebno za zelo kvalitetno bivanje. Apartmaji Damir se nahajajo le 250 metrov od morja in same plaže. Do morja imate le nekaj minut hoje, že v sosednji ulici pa najdete zelo dobro založeno trgovino in mesnico.

V kraju so tudi ribarnica, lekarna, cerkev, pošta, trafika … Hiša “apartmajev Damir” je dokaj nova, apartmaji so moderno opremljeni, odlikuje jih velika prostornost in čistoča. Internet, wifi, dela odlično, v senci hiše pa imate na voljo tudi ogromen žar s pripadajočo mizo in številnimi stoli.

Apartmaji so skorajda nadstandardno opremljeni. Vsak apartma ima (skoraj) novo pohištvo, tudi kuhinje z jedilnicami so velike in zelo čiste, dovolj je tudi osnovne posode za kuho. Razkošna ležišča za mame in očete, tudi za otroke, vas bodo pričakala s sveže oprano in dišečo posteljnino. Tudi kopalnice so čiste, prostorne, v njih se boste počutili kot doma. Skratka, čaka vas udobje, ki gostu nudi vse potrebno, da bo mu dopust ostal v zares lepem spominu.

mini-DSC_0788Domačin, Damir, je odličen gostitelj, ki z gosti nemalokrat vzpostavi pravi prijateljski odnos. Ne bodite presenečeni, če vas bo lastnik Damir obdaril s kakšnim žganjem ali olivnim oljem. Lastnik Damir stanuje v bližnjem kraju z imenom Kolani, ki je znan po najboljšem ovčjem siru na svetu.

Damir, veliki navijač Hajduka in borec za lepše življenje v občini Kolan, vsakega gosta pričaka z veseljem in radostjo. Vsakemu gostu, pa naj prihaja iz Slovenije, Hrvaške, Nemčije, Poljske, Češke ali odkod drugod se bo posvetil z vso svojo srčnostjo.

Če boste karkoli potrebovali, se brez skrbi obrnite nanj, pomagal bo takoj, ko bo lahko.

Jeziki, v katerih lahko komunicirate z njim? Hrvaški, angleški, slovenski.

Nastanitev
Število vseh apartmajev: 5
Oseb: Od 1 do 6 oseb na posamezen (1) apartma, največ 22 oseb.
Lastniki bivajo v objektu: NE (živijo v sosednjem kraju).
Invalidi: načeloma NE (zelo strme stopnice).
Domači ljubljenčki: DA, psi so zaželeni (manjše doplačilo).
TV: DA (kabelska televizija, številni domači in tuji programi).
Morje: 250 m. Plaža: 250m.
Trgovina: 60 m. Kiosk: DA – 200 m.
Pošta: DA – 200 m. Parkirišče: DA (na dvorišču hiše).
Internet, WiFi: DA Kopalnica: DA
Stranišče: DA Klima: DA
Pralni stroj: DA Sušilni stroj: DA
Hladilnik: DA (z manjšim zamrzovalnikom). Posoda: DA (osnovno).
Posteljnina: DA Pitna voda: DA
Mreža za komarje na oknih: NE Roštilj: DA, v senci za hišo.
Podatki lastnika
Damir Čemeljić

Maunska 19,
23251 Kolan
Hrvaška
Tel: 00385 23 698 251
GSM: 00385 99 205 4561
damirmandre@gmail.com
http://www.damirmandre.com


NA VRH