Compare Listings

Villa Andreja – Apartmaji Tončica

V mestu Pag

Jutra nad modrozelenim morjem, ki s svojimi valčki vabi na kopanje le nekaj deset metrov od vašega okna, so nekaj najlepšega, kar si zamislimo za dopust. Ko se sonce dvigne nad obzorje in se vam zahoče kopanja, samo pograbite brisačo, prečkate cesto in se po 50 stopnicah spustite do obale, kjer vas že čaka prodnata plaža, pomol in morje. Villa Andreja je tako blizu, da vam ni potrebno nositi vseh stvari sem in tja, temveč se do tja lagodno posprehodite tudi na zajtrk, kosilo, kavico ali popoldanski dremež.

Villa Andreja je odličen izbor za udoben in prijeten dopust. Leta 2009 v celoti renovirana stavba je opremljena z izrednim estetskim občutkom lastnice Tončice, ki svojo umetniško žilico imenitno dopolnjuje z italjanskim designom in elegantno ter sodobno opremo.

V troetažni stavbi je 5 apartmajev, pravih stanovanj, od katerih vsak nudi udobje za zelo prijetno bivanje od 2 do 7 gostom. Center mesta Pag  in glavna mestna plaža Prosika sta oddaljena le 15 minut lagodne hoje. Vodice, ta del mesta, imajo zeleno in mirno okolico na južni strani Paškega zaliva z vso infrastrukturo za prijeten dopust: od dobro založenih špecerij, pošte, športnih objektov, plaž ter avtobusnih povezav.

Do vile, obdane s kamnitim zidom in zelenjem vodi z ulice tlakovan dostop. Ob vili, ki je v drugi vrsti od morja, je parkirišče s senco za več avtomobilov in prikolice za čolne. Lastnica Tončica zelo skrbi za cvetoč in senčnat vrt, kot nalašč za sprostitev in kramljanje ob dišeči  kavici. Veliko je kotičkov za posedanje, velika gugalnica z mehkimi sedeži pa kar vabi k počivanju. Trava je negovana, senčnice pa so poleg druženja idealne tudi za branje po kosilu. Otroci lahko uživajo na igralih, starši pa se na dopustu povsem sprostijo, saj je vrt ograjen in varen za igro. Na velikem dvorišču sta tudi dva žara, kjer si lahko pripravite kaj slastnega za pod zob, morda tudi sveže ulovljene ali kupljene ribe. Hišo in vrt obkrožajo cvetoči oleandri in hortenzije, ki dajejo še posebej svež in privlačen videz.

Apartmaji so moderno opremljeni z vsem, kar potrebujete za prijeten dopust, so veliki in udobni. Imajo eno ali dve spalnici, kuhinjo z jedilnico, eno ali dve kopalnici, dnevno sobo, veliko zasenčeno teraso z mizo in stoli ter z razgledom na morje in /ali dvorišče.  Na vseh oknih in vratih na teraso so lesena polkna, ki še dodatno ščitijo pred poletno vročino. Internet in wifi delata odlično. V apartmajih so nameščene klimatske naprave ter barvni TV sprejemniki z veliko satelitskimi programi.

Plaža je nekaj metrov široka, z drobnim prodom, dopolnjuje jo pomol s privezi za čolne. Na  njem se lahko sončite tudi v večernem zahajajočem soncu. Obala se blago spušča v morje, zato se lahko otroci imenitno igrajo. Nad morjem se dviguje kamnita stena, polna zglajenih skladov, idealna lokacija za fotografe. Če vam je na plaži prevroče, se lahko tudi umaknete v senco na betonsko ploščad nad morjem.

Lastnica Tončica je rojena Pažanka, po končanem šolanju pa se je poročila v Italijo. Med sezono se vrača na njej tako ljubi otok in tu preživi skoraj pol leta. Skrbi za goste, njihovo namestitev in dobro počutje ter se prijazno trudi ugoditi njihovim željam.

Z veseljem vam bo postregla s kopico drobnih zanimivosti, napotkov in predlogov za krajše izlete po Pagu. Zaradi odlične lokacije in namestitve te prijaznosti in gostoljubnosti se gostje vsako leto radi vračajo.

Z njo se boste lahko pogovarjali italijansko, angleško, nemško in seveda hrvaško, pa tudi slovenščina ji ne dela težav.

V prostem času je  Tončica predvsem slikarka. Med bivanjem v Villi Andreji boste lahko občudovali njene umetnine, čudovite slike z najrazličnejšimi motivi.  Nekatere od njih so bile razstavljene tudi na pomembnejših tujih in domačih razstavah.

Apartmaje priporočamo predvsem družinam, saj je morje na tem mestu prav idilično s svojimi zalivčki, vsak dan si lahko za kopanje in sončenje izberete drugega.

Villa Andreja – Apartmaji Tončica

Villa Andreja, apartmaji Tončica, mesto Pag

info@pensionemare.com
http://www.pensionemare.net

00385 23 611 235 , 00385 91 919 96 68
Ul. Ivana Mažuranića 1, 23250, Pag, Croatia

27 postelj
50m od plaže
50 - 75m2
300m od trgovine
50 od morja
2000m od pošte
privat
500m od kioska
apartma 1 2 70m2 5 ugodno
apartma 2 4 70m2 7 ugodno
apartma 3 2 60m2 5 ugodno
apartma 4 2 50m2 4 ugodno
apartma 5 3 75m2 6 ugodno