Compare Listings

Vila Palma v kraju Kraj

Kraj 122a, 23212 Tkon, Hrvatska
ugodno

Opis

Vila Palma leži na otoku Pašmanu, v kraju z imenom Kraj. V vili Palma je šest zares lepo opremljenih apartmajev, vila pa se ponaša s štirimi zvezdicami (z bazenom!).

Najmanjši apartma sprejme 2 osebi, največji pa do 6 oseb. Skupno število oseb, ki jih lahko hkrati sprejme vila Palma je 23 oseb.

Vila Palma je od morja in od plaže oddaljena le 10 metrov, morje skorajda »trka na vhodna vrata«. Koristite pa lahko tudi bazen, ki se nahaja na dvorišču oziroma vrtu razkošno opremljene hiše. Vsak od šestih apartmajev je opremljen »po svoje, z okusom«, seveda pa v apartmajih ne manjkata niti televizija ali internet (wifi).

Obe apartmajski vili (neposredno ob Palmi je tudi »sestrska« vila Kruna) po vaši želji ponujata polpenzion (zajtrk in večerjo), klimatizirana jedilnica v vili Kruna sprejme okrog 40 ljudi. V ponudbi so zmeraj trije meniji, ki jih gosti izberete po svojih željah.

Družina Kontin zelo lepo skrbi za svojo vilo Palmo. Zato naj vas ne preseneti, ko boste naleteli na: (že omenjeni) tudi zvečer in ponoči zelo lepo razsvetljeni bazen, nekoliko roštiljev (z večjo streho), ki le čakajo na nadebudne kuharske mojstre, dvoranico za fitnes (s številnimi športnimi napravami), veliko otroško igrišče na zelenem vrtu, pijačo dobrodošlice …

Naj omenimo le še nekaj dodatnih uslug: na voljo so manjše otroške posteljice, če potrebujete pralni stroj ga lahko uporabite, za goste se zlahka najde tudi likalnik ali kaj drugega … Družina pazi na čistočo, vsekakor boste ob prihodu naleteli na čisto in dišečo posteljnino.

Ponavadi gostje pridejo s svojim lastnim prevozom. Za avto vam ni treba skrbeti, saj je dovoz na parkirišče vile enostaven, parkirišče pa prostrano, vsakega gosta čaka svoje parkirno mesto.

Do samega centra tega malega kraja z imenom Kraj je le 50 metrov, trgovina z živili, lekarna in menjalnica so oddaljene 3 kilometre. Domačini radi poudarijo, da se njihov kraj Kraj nahaja na odličnem kraju, saj je od tukaj odlično izhodišče za izlete po otoku Pašmanu (tudi Ugljanu), dokaj blizu pa se nahajajo tudi številne in zelo znane znamenitosti: zgodovinski mesti Zadar in Biograd, senzacionalni »nacionalni parki«: Kornati, Krka in Paklenica ter zmeraj krasna naravna parka Vransko jezero in Telaščica.

Ponovimo in poudarimo na kratko: V mestecu Kraj, na otoku Pašmanu, se le 10 metrov od morja ter ena ob drugi nahajata apartmajski vili Kruna in Palma (s skupnim bazenom), ki ju upravlja prijazna družina Kontin. Obe vili se nahajata tik ob peščeni plaži, nudita pa prekrasen pogled na Pašmanski kanal. Sama lokacija in zares udobni pogoji bivanja zagotavljajo čudovite dopustniške dni.

Več informacij najdete na odlični spletni strani: http://www.vila-kruna.com/, in sicer v več jezikih: hrvaščini, angleščini, nemščini, italijanščini in madžarščini.

  • Address: Kraj 122a
  • Mesto: Pašman
  • Dežela Hrvaška
  • Poštna št.: 23212
  • Država: Croatia

Podrobnosti

Posodobljeno 8 novembra, 2019 ob 7:14 pop

  • Cena: ugodno
  • Velikost objekta 29
  • Tip objekta: Hiša
  • Možnost: Najem

Podobne namestitve

30€

Apartment House Sunset Pag

Put Žala 9b, 53296, Zubovići, Croatia, Hrvaška

: 30

Hiša

3 leta nazaj

30€

: 30

Hiša

3 leta nazaj

ugodno

Apartmaji Ana

63006, Košljun, Grad Pag, Zadarska županija, Hrvaška

: 80

Hiša

3 leta nazaj

ugodno

: 80

Hiša

3 leta nazaj

60€

Hiša Bakija, v kraju Pakoštane

Ul. bana Josipa Jelačića 22, 23211, Pakoštane, Hrvaška

Beds: 3Baths: 2: 120

Hiša

3 leta nazaj

60€

Beds: 3Baths: 2: 120

Hiša

3 leta nazaj