Compare Listings

Apartment House Sunset Pag

Put Žala 9b, 53296, Zubovići, Croatia, Hrvaška
30€

Opis

Apartmajska hiša SUNSET PAG, v Zubovićih na otoku Pagu, se ponaša s čudovitim imenom, Sončni zahod, ki nam že doma da slutiti, da bomo imeli nepozaben dopust. Pogled na morje zvečer, ko nebo rdi in žari v prekrasnih barvah, nam bo ostalo še dolgo v lepem spominu.

Majhna vasica Zubovići je le nekaj kilometrov oddaljena od drugega največjega paškega mesta, Novalje. Pa kljub temu tukaj ni gneče, hrupa množic in prometa. Tu je idealen kraj za počitek in odklop od vsakdana. Center vasice je na hribu in ima prekrasen pogled na morje ter nešteto zalivov.

Apartmajska hiša Sunset Pag je le 50 metrov oddaljena od morja in pristanišča. Peš so dosegljivi tudi trgovina, restavracije, fast foodi in kavarnice. Do skritih zalivčkov in prekrasnih peščenih ali kamnitih plaž  pa vas lahko popeljejo tudi domačini s čolnom.

V hiši z uradnim angleškim imenom Apartment House Sunset Pag so tri bivanjske enote, dva apartmaja in en studio apartma. Vse so udobne in klimatizirane ter čiste in prijetno urejene. Apartmaji imajo poseben vhod za večjo zasebnost. Lastniki stanujejo v pritličju in so svojim gostom vedno na voljo za kakršnokoli pomoč in informacije, tako, da jim lahko tudi potrkate na vrata ali jih pokličete po telefonu. Z vami bodo brez težav komunicirali v hrvaščini ali angleščini.

Gostom Apartment House Sunset Pag je na voljo privatno parkirišče, pa tudi žar blizu hiše za tiste, ki si radi pripravijo sveže ulovljene morske ali druge dobrote. Vsi apartmaji v Apartment House Sunset Pag so klimatiziraniz internetom ter Wi-Fi dostopom, le eden (studio) je brez televizije. Med opremo sodi tudi grelnik vode in sušilec za lase. Gostitelji se bodo potrudili, da se boste v Zuboviće radi vračali z nasmehom.

V vasici je le nekaj hiš z okrog 200 prebivalci, ki se ukvarjajo večinoma s turizmom, ponaša pa se kar z dvema prekrasnima peščenima plažama, v kateri se boste preprosto zaljubili. Sta peščeni in se spuščata v kristalno čisto morje, ki je kot nalašč tako za otroke, kot tudi za odrasle in s prekrasnim razgledom na Paški zaliv.

Pogled na skalne osamelce v vodi, zračnost in svoboda strmo nad morjem, kjer med skalovjem vodi varna in prijetna sprehajalna pot, modrina morja in šum valov vam bosta lepšala pot do plaže Plat, oddaljeni 15 minut zložne hoje, se pa lahko tja pripeljete tudi z avtom. Naravne sence pa na tej strani Paškega zaliva ni, zato ne pozabite na senčnik.

Če se boste želeli okrepčati s plodovi prav tega, kar je pred vami, najsi bodo to morske dobrote ali jagnjetina, ki se je pasla prav po teh kamnitih pobočjih, ste na pravem mestu. Uživanje v naravi, slikovita narava, mir in blaga klima vam bo lepšalo dopust.

Zubovići so med vasicama Kustići in Metajno, skupaj z Vidalići se imenujejo Paški Barbati, vasice, kjer ne poznajo gneče in stresa, in kjer boste gotovo uživali v svojem miru. Znamenita plaža Zrćeje le 6 km oddaljena. Do Novalje redno (na uro ali dve) vozi mestni avtobus, ki stane 15 kn (2€).

  • Address: Put Žala 9b
  • Mesto: Zubovići
  • Dežela Hrvaška
  • Poštna št.: 53296
  • Država: Croatia

Podrobnosti

Posodobljeno 8 novembra, 2019 ob 7:11 pop

  • Cena: 30€
  • Velikost objekta 30
  • Tip objekta: Hiša
  • Možnost: Najem

Podobne namestitve

ugodno

Vila Kruna v kraju Kraj

Općina Tkon, Zadarska županija, 23212, Hrvaška

: 37

Hiša

3 leta nazaj

ugodno

: 37

Hiša

3 leta nazaj

ugodno

Apartmaji Ana

63006, Košljun, Grad Pag, Zadarska županija, Hrvaška

: 80

Hiša

3 leta nazaj

ugodno

: 80

Hiša

3 leta nazaj

ugodno

Villa Andreja – Apartmaji Tončica

Ul. Ivana Mažuranića 1, 23250, Pag, Croatia

: 50

Hiša

3 leta nazaj

ugodno

: 50

Hiša

3 leta nazaj